facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Care Competence

About

Mobil företagshälsa
www.carecompetence.se

Story

Välkommen till Care Competence - Mobil Hälsa

Care Competence anser att varje enskilt företag med dess personal är unikt och därför anpassar vi vår verksamhet efter era specifika behov och önskemål. Vi är en av fåtal aktörer som arbetar Mobilt med vår fullt utrustade hälsobuss och tillgång att oss till er. Företagshälsa i anslutning till arbetsplatsen ger optimal utdelning. Resultat som leder till ett minskat produktsbortfall i och med att den anställde slipper förflytta vid eventuella kontroller, sköterskebesök mm. Med vår mobilhälsa ökar kunskapen och insikten hos sköterskan i den anställdes arbetsmiljö. Vi är lättillgängliga och fokuserar på preventiva åtgärder vilket leder till en ökad kostnadseffektivitet.

Care Competence erbjuder bl.a. professionell rådgivning inom arbetsmiljö, hälsokontroller, medicinska kontroller, utbildning, och föreläsning. Resultatet blir att vi kan erbjuda våra kunder effektiva tjänster som leder till en lägre frånvaro och en ökad hälsa hos de anställda.
Care Competence har HR-Bolaget som samarbetspartner och tillsammans besitter vi kunskaper inom personal, hälsa och arbetsmiljö.

Ta hand om det viktigaste på ditt företag!



"CARE COMPETENCE - FöretagshälsaCare Competence anser att varje enskilt företag med dess personal är unikt och därför anpassar vi vår verksamhet efter era specifika behov och önskemål. Vi är en av fåtal aktörer som arbetar mobilt bland annat genom vår fullt utrustade hälsobuss. Företagshälsa i anslutning till arbetsplatsen ger optimal utdelning. Resultat som leder till ett minskat produktionsbortfall i och med att ni slipper förflytta er vid eventuella kontroller, sköterskebesök mm. Med vår mobila företagshälsa skapas förutsättningar hos vår personal för ökad förståelse för er arbetsmiljö. Vi är lättillgängliga och fokuserar i första hand på förebyggande och främjande åtgärder, vilket leder till en ökad kostnadseffektivitet."
Address: Norreviksvägen 12 37354 senoren, 37354 Karlskrona
Phone: 0702941811
City: Karlskrona
Zip Code: 37354


Comment on this business

to add Care Competence map to your website;