facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Carl Larssongården Stadsvandring Carl Larsson som falubo

Address: Carl Larssons väg 12, 79100 Falun
Phone: 023-60053
City: Falun
Zip Code: 79100


Reviews
Otroligt välskött, välbehållet och proffsigt presenterat. Omgivningen är så vacker, helt klart ett mycket bra utflyktsmål som är så mycket mer än bara ett museum.
Så mycket energi och minnen kvar av Karin och Lars. Inne är det så fantastiskt vackert. Carl vakar fortfarande över gården som ni kan se på bild nr 2. Väl värt ett besök. Ni måste gå den guidade turer och insupa atmosfären i huset.
Vacker och synnerligen inspirerande sevärdhet. Underbar trädgård även i september. Trevlig visning, med jämförelser mellan målningar och verklighet.
Väldigt väl bevarat och intressant att se. En bra och kunnig guide hade vi också. Den guidade rundturen rekommenderas helt klart. Väl värt ett besök.
Bra och trevlig guide. Huset är charmigt och fullt med historia. Inte mitt första besök, inte mitt sista heller.
Så glad jag var när jag gick tillbaka till bilen och tittat på Carl Larssons hus vid älven. Jag kände igen motiven både inomhus ovch utomhus. Underbart hemtrevligt hem...alla vi då....ville ha samma känsla i våra hem. Och det hade vi... med Carl Larssons affischer överallt!
En pärla som ska inte missa om ma är i närheten
Jättefint museum. Eller egentligen Carl och Karin Larssons hem i stort sett orört. Mycket intressant och guiden var väldigt kunnig och tog sig tid att svara på frågor.
Tack för ett trevligt och glatt bemötande Fin butik, mycket nöjda Dan
Intressant och informativt att gå på en guidad tur inne men synd att man inte får fotografera inne.
Comment on this business

to add Carl Larssongården Stadsvandring Carl Larsson som falubo map to your website;