facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Carlströms Cykel och Service

About

Försäljning av nya cyklar från Crescent, Monark, MBK, Nishiki, Pilen, Principia, Skeppshult och Winther. Många elcykelmodeller finns.
Stort utbud av hjälmar, tillbehör samt Hövding, airbag för cyklister!
Service och större reparationer tidsbokas.

Story

Verksamheten startade 1947 av Bror Karlström. Hans son Kent tog över 1989 och gick i pension 1/9 2015 när jag, Paul Törnkvist, tog över.

Jag startade min yrkeskarriär på Nygatans Cykel & Sportaffär i Trelleborg 1989 och har även hjälpt till på ViSom cyklar med att bygga ihop racercyklar och bygga hjul på 90-talet och framåt.
Drömmen att ha en egen butik har alltid funnits även om den känts "omöjlig". Men tack vare Kent och Eva som fick tag på min pappa Lasse då de behövde hjälp i verkstaden började saker att hända. Nu lever jag min dröm och vill få fler att inse hur härligt det är med olika typer av cykel, från en "standard" med fotbroms till en sportigare variant upptill en mountainbike eller elassisterad cykel. Dessutom ser jag till att både kund och cykel ska få ett bra bemötande och god service.

Address: Östergatan 69, 23145 Trelleborg (commune)
Phone: 041012853
City: Trelleborg
Zip Code: 23145



related searches: Crescent cykel, Elcykel, Crescent elcykel, Crescent Sport Fitness, Crescent mountain bike, Crescent City bike, Cykelakuten Trelleborg, Fribergs cykel
Similar places near
Fribergs cykel Fribergs cykel 952 meter Min cykel gick sönder och vi sökte reda på en verkstad. Traskade in och förklarade pr...
Cykelakuten Cykelakuten 1 km Alltid snabb service och trevligt bemötande! Fixat cykeln två gånger på kort tid, pri...
D Active D Active 16 km Bra stänger. Bra med hantlar. Fria ytor mellan maskinerna. Trevlig personal. Man slip...
Reviews
Fantastiskt utbud och superb service!
Han hade verkligen inte tid, men hjälpte oss ändå, så vi kunde fortsätta vår cykelsemester/Sydkustleden. Tack så jättemycket. Du är vår hjälte‍ Anders och Barbro Kalmar
Superduktig och trevlig kille! Förklarar bra vad som skiljer produkterna åt.
Superproffsigt utfört arbete. En riktig cykelaffär, med ett genuint intresse för sina kunder. Nöjda kunder kommer alltid tillbaka, jag är en av dem.
Fantastisk service av Paul! Man förstår varför det blir lite längre väntetid under cykelsäsongen, det blir väl så när man är poppis!
Lämnade in min sons cykel för byte av lås vilken fin service och trevligt bemötande
Mycket trevlig kille. Bra service.
Vänligt bemötande och perfekt service. Ägaren är en klippa.
Sydsveriges bästa cykelhandlare!!
Comment on this business

to add Carlströms Cykel och Service map to your website;