facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Carolines Kök

Carolines Kök

About

I Nacka strax utanför Stockholm ligger vår lilla matfabrik. Sedan 2002 förverkligar vi vår bild av modern husmanskost till färska färdigrätter!

Address: Svarvarvägen 4, 13238 Nacka
City: Nacka
Zip Code: 13238



related searches: Carolines kök nacka age
Similar places near
Jannicé Andén Jannicé Andén 2 km Matpirat-metoden skapades till barnen då de var små. Som ett smart och roligt sätt at...
Dicere UF Dicere UF 6 km Återanvändbara to-go muggar med meningsfulla citat som du kan ha med när du är på spr...
Peka Potatis Peka Potatis 8 km Så god att du kallar den din!
Reviews
Köpte Grillad flankstek som var ett skämt! kanske 60g torr köttbit och 340 g potatis med några grönsaksbitar. Till det en bea utan dragon som hade konsistens som klister! Varning
Vilket lurendrejeri! Kalla fint skuren potatis, utan ansjovis, för Jansson! Ser nu att det står att det är SILL i den. Varför inte kalla den sillåda då?! Jansson är det inte! Hittade två svamåliknade klumpar i min portion, sill? Men ingen smak av Jansson/ansjovis. ALDRIG mer nåt från er, ska även meddela handlaren som sålde det! SKÄMSS!
Åt en oxfilepasta utan nästan ingen oxfile i, tror inte det var någon oxfile i alla fall, dyrt och dåligt, rekommenderar ej denna färdigmat
Torra och relativt smaklösa pajer. Den s.k. Jansson är smaklös, och ansjovisen lyser med sin frånvaro. Det finns andra företag som gör godare produkter till ett billigare pris.
Av en händelse köpte vi chili piroger på Coop i Norrtälje, extremt goda och enkla att lägg i frysen och sen värma. Trevlig att bli överraskad med goda smaker!
Åt en Pasta Carbonara som var helt smaklös. Det var som en pasta med vitsås och försvinnande lite bacon. Köpt på ICA. Skulle ha varit gratis.
Har inte testat så många rätter men har nyss smaskat på en köttfärspaj, jättegott. Andra pajer är också toppen. Nu tänker jag inte på nyttan utan bara smaken. Instämmer dock med en tidigare skribent att innehållet i nudelwoken kan vara lite magert ibland, alltså för lite kyckling.
Har alltid tyckt om era rätter, MEN är besviken på de två nudelwokrätterna som jag köpte härom dagen. I den ena rätten fanns det visserligen nudel och lite broccoli. Kycklingbitar och minimajs lyste med sin frånvaro och det var massor av röda morötter som inte alla kändes wokade. I den andra rätten fanns varken broccoli, minimajs och samma som den andra rätten MASSOR med morötter och en del kändes owocade. Däremot hittades två stycken väldigt små kycklingbitar, ca 1 cm i omkrets. Annars köper jag ofta era rätter för vi tycker de är goda men nu har vissa blivit sämre tyvärr!
Smaklös och mosig Janssons frestelse, en enorm besvikelse!
Ännu ett vidrigt företag med turbokycklingar som plågas under hela sitt miserabla liv ....vedervärdigt! Att ni kan sova på natten
Comment on this business

to add Carolines Kök map to your website;