facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Carousel

Address: Gustav Adolfs torg 20 , Stockholm 111 52, AB, SE
City: Stockholm
Zip Code: 111 52


Opening Hours

Monday: 11:30-01:00
Tuesday: 11:30-01:00
Wednesday: 11:30-01:00
Thursday: 11:30-01:00
Friday: 11:30-02:00
Saturday: 11:30-02:00


related searches: Carousel stockholm restaurant, Carousel stockholm menu, Kasai Stockholm, Grappa Stockholm, Rose club Stockholm
Similar places near
Fattoush Fattoush 185 meter
Albert & Jack's Albert & Jack's 241 meter
Hallwylska innergården Hallwylska innergården 488 meter Snyggt ställe med mycket att upptäcka. Om första gången, välj guidning, han var kunni...
Taverna Bazaar Taverna Bazaar 804 meter
Skeppsholmens Krogkonst Skeppsholmens Krogkonst 850 meter Hyrde lokalen för en privat fest. Allt fungerade så bra! Underbart läge, lyhörda för ...
Fattoush Fattoush 920 meter
Café Pärlan Café Pärlan 1 km Pärlan ser inte mycket ut för världen på utsidan, men det är insidan som räknas. Pers...
Taqueria El Sombrero Taqueria El Sombrero 1 km Översatt av Google Riktigt bra mat. Jag hade en räkburrito och den var riktigt välkry...
Amed Kolgrill Amed Kolgrill 1 km Extrem trevlig personal, VÄLDIGT god mat och hög kvalitet på råvarorna. Fick t.o.m. p...
Levendi Levendi 1 km
Agnes Agnes 2 km Förmodligen en av mina favoritrestauranger i Stockholm nu. Det enda synpunkten jag ha...
Blå Porten Blå Porten 2 km Riktig trevligt ställe med bra service och god mat! Jag tog deras räksallad och den v...
Cafe Marrakech Cafe Marrakech 2 km Ett take-away café som lagar god mat med österländsk touch. Välj bland 20-30 rätter o...
Campoloro Campoloro 2 km Underbar mat med smaker som förför! Dessutom mycket trevlig och personlig service. Li...
Honey Honey Honey Honey 2 km En trevlig pub/restaurang. Ligger bra till på Folkungagatan. Det finns platser både u...
Cinq Cinq Cinq Cinq 2 km Supertrevlig personal och magiska källarvalv men anor från 1600 talet. Toast Skagen &...
Restaurang Harran Restaurang Harran 2 km Väldigt gott. Bra kvalité.
Reviews
Åt en trevlig lunch, inte jättemånga alternativ, hade ”tur” den dagen vi var där då dagens var ett vegetariskt alternativ. Trevlig miljö och bra bemötande.
Mycket god mat och trevlig service! En aning dyrt men piffigt därefter.
Riktigt dålig service! Vi var ett sällskap om 3 personer som skulle äta lunch igår. Vi kom kl 13.04. Först fick vi veta att vi skulle sitta inomhus! Ingen ville sitta inomhus och då sa servitrisen att hon var tvungen att torka bordet. Men vi fann ett bord som inte behövdes torka. Så vi "fick" sitta utomhus. 8Vi meddelade att en i sällskapet hade bråttom, vilket servitrisen skulle ta hänsyn till - trodde vi...Vi valde dagens rätt. När klockan var 13.26 så hade fortfarande ingen mat kommit. Drycken kom efter 10 minuter, inget bröd ingenting. När en i sällskapet går in i restaurangen så får vederbörande veta att maten är på väg. Till ingen nytta då han började sitt jobb klockan 13.30. Den personen gick från ER restaurang hungrig, besviken. Konstaterar att namnet på er restaurang är en verklig karusell! Stockholms motsvarighet på Fawlty towers!!
Vi kom in med massor kollegor som ville dricka bubbel och drinkar. Allt betalt av företaget. De tar fram en bartender för att serva 70-80 personer... De andra i personalen tittade på och fyllde nötter i skålar... Så otroligt korkat istället för att skicka ut så många drinkar som möjligt för att få mer intäkter och en mer nöjd kund/kunder.
Vi hade bokat bord, vi var ett sällskap på 4 och var nästan ensamma på hela restaurangen. Vi beställde, deras meny är svår för den som ej är insatt och kyparen fick oss alla att känna oss korkade som inte läst på innan. Att det tog 55 minuter tills vi fick maten gjorde inte upplevelsen bättre. Det spelade ett jazzband under kvällen,det var bra. Annars 1 stjärna. Inte värt priset skulle jag säga. Ganska dyrt ställe.
Utsökt mat. Betjäningen var usel den måndagskväll vi kom dit. Ingen visade oss till ett bord utan vi fick be bartendern om hjälp. Efter en halvtimmes väntan på att få beställa, gick jag ut till kocken och bad honom att hjälpa oss, vilket han mycket vänligt gjorde. Servitrisen syntes inte till på en halvtimme!! Hon bad oss dock om ursäkt.
Fantastiskt trevligt med personal som anstränger sig extra! Firade en väns 25-årsdag här, trots att vi var ett stort sällskap klaffade allt: Jag åt då lammytterfilén och den var otroligt prisvärd!
Åt lunch idag på Carousel - jättegott verkligen! Tog en dagens och majskycklingen var väldigt saftig. Trots lunchtid var miljön lugn och behaglig. Mycket trevlig personal. Rekommenderar starkt!
Att kombinera restaurang och klubbverksamhet är inte helt lyckat. Jag kan inte rekommendera detta ställe om man vill gå ut och äta och kunna konversera.
Det var gott men jag är så korkad att jag hade svårt att förstå barmenyn. Ölen var ljummen men servispersonalen är väldigt trevliga.
Comment on this business

to add Carousel map to your website;