facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Carpe Diem Sprängskulla

Carpe Diem Sprängskulla

About

Meditation, Omslutande Healing, Taktilmassage, Healingmassage, Medial vägledning,
Bachs Blomsterterapi, Örtbehandling, Olika kurser, m.m.

Story

På Carpe Diem finner du lugnet och stillheten. Här får du hjälp att vara i din egen sanning. Du får lära dig hur du på olika sätt finner balans i livet och blir fri från stress. Jag arbetar som energiterapeut och erbjuder meditationer, kraftfull healing örter m.m. Detta frigör energiblockeringar på din fysiska, själsliga personliga och andliga nivå.

Ta gärna kontakt om ni är en grupp som vill prova på meditation eller vill veta mer om verksamheten här, så bokar vi en tid som passar er. Kan även komma till er om önskemål finns.

För mer information kan du gå in på min hemsida www.carpediem16.com

Varmt Välkommen!
Med kärlek
Karin



"Vår kursgård är en plats för helande och läkning. Du kan här få hjälp att finna din väg till hälsa och välmående. Vi erbjuder olika helande behandlingar, meditationer och kurser i hälsans tecken.På gården finns ett nytt fräscht och mysigt Bed & Breakfast, att hyra för övernattningar." Kontakt se hemsida!"
Address: Sprängskulla 2, 432 66 Veddige
Phone: 0705378302
City: Veddige
Zip Code: 432 66



related searches: Carpe diem sprängskulla veddige price
Similar places near
Djurhälsofoder Djurhälsofoder 6 km Handel med djurhälsofoder för häst, hund och katt.
Reviews
Underbart gulligt och trevligt äldre par som har detta ställe på sin gård, så vänliga , tillmötesgående och omhändertagande utan att störa alls. Läget är magiskt med sitt lugn, utsikt över naturen, vatten och ängar. Rent och fräscht, fina rum, jätte god frukost med alternativ för gluten och laktosfritt. Även en liten söt trevlig huskatt kom å hälsade på oss och va gärna med oss när vi va ute. Detta ställe rekommenderas varmt. Ett toppenställe om man trivs i lugn och avslappnande miljö.
Så himla fint ställe. Det var fräscht och vackert dekorerat. Jättefin miljö. Man kände sig som hemma på något sätt. De som har stället var supertrevliga. Rekommenderar!
Fint bed & breakfast i familjär och lantlig miljö. Bra boende och frukost, tillgång till trevlig uteplats och vi kunde även låna cyklar så att vi enkelt kunde förflytta oss. Vi uppskattar det trevliga och välkomnande värdparet också. Carpe Diem kan varmt rekommenderas!
Fantastisk ställe, fina engagerade ägare, rekommenderar!
Comment on this business

to add Carpe Diem Sprängskulla map to your website;