facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Carpoint AB

"Välkommen till CarpointVi köper, säljer och byter begagnade bilar i alla prisklasser.Vi erbjuder bilar till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och nöjd med ditt bilköp.När ni är intresserade av att komma och titta samt provköra en bil så ser vi gärna att ni ringer innan, främst så att vi är på plats samt att bilen inte är reserverad eller såld.GarantierVi erbjuder upp till 1 år extra garanti till de flesta av våra bilar.FinansieringVi erbjuder våra kunder finansiering genom leasing och avbetalning via våra samarbetspartner WASA KreditStandard krav är:* 20% av bilens pris betalas kontant enligt Konsumentkreditlagen."
Address: Bärnstensvägen 2, 70374 Örebro
Phone: 0766334157
City: Örebro
Zip Code: 70374



related searches: Carpoint ab bilar, Carpoint Duster, Carpoint de, Carpoint Gebrauchtwagen
Similar places near
Lundby, Örebro Lundby, Örebro 509 meter
Inspiro Inspiro 1 km
Heléns Glutenfria Heléns Glutenfria 1 km Bra utbud, priser o trevlig personal.
Vivalla Trainstation Vivalla Trainstation 1 km Vilket Ställe! Andas kreativitet.
Carspect Carspect 1 km Mitt förstaval sedan flera år, blir aldrig besviken. Bra pris och alltigenom smidig u...
Örbero Örbero 1 km
Skönhetsbehandlning Skönhetsbehandlning 2 km Pormask borttagning Suger effektivt bort pormaskarna och andra orenheter ut ur dina ...
Vinlistan Vinlistan 2 km Bra sortiment på öl, trevlig och kunnig personal, gratis parkering, gynna statskassan...
Smaktipset Smaktipset 2 km EUROSTOP Örebro
Rastlek o Fritid Sverige Rastlek o Fritid Sverige 2 km "MENINGSFULL RASTLEK OCH FRITID - VÅR AFFÄRSIDÉ" GAGARINK - vår storsäljande produk...
Örebro Sportfiskeklubb Örebro Sportfiskeklubb 2 km Helt otrolig service av grabbarna och bra utbud!
Xpecta Evenemangsteknik AB Xpecta Evenemangsteknik AB 2 km Xpecta levererar ljud, ljus och bildutrustning för konserter, konferenser och mässor....
Svensk Cater Svensk Cater 3 km Bra leveranser och serviceinriktad personal!
ÖBAB ÖBAB 3 km
Reviews
Helt nöjd, fick all hjälp när det strulade med bilen. Bytte det som skulle bytas, plus ett par saker till som jag inte bett om. Bor 20 mil från Örebro och fick hjälp med hämtning av bilen och hemtransport! Alex - stort tack till dig i första hand, och tack till övriga på firman! Verkligen ”goa gubbar”!
Hej jag är mycket nöjd med min SLK det sitter dubbdäck och nya fina fäljar på nu som jag ska ut och prova i snöyran
Snabba svar och proffsigt bemötande. Utmärkt service. De jobbade utanför arbetstid på en lördag för att svara på frågor och åka in till kontoret för att ta bilder på en bil.
Köpte en bil av Alex på Carpoint. Och är väldigt nöjd hur han var som säljare! Väldig trevlig och proffesionell. 5 Stjärnor från mig
Trevlig bilhall , många intressanta bilar, bil som jag va intresserad av var framkörd å klar. Trevliga säljare visade mig bil . Enkel hantering vid köp. Har jag inte varit intresserad av just en bil så har jag åkt därifrån med nån bil.
Så här har du tid att skriva men du kan inte svara när man ringer/mailar/smsar er? Gör er själva en tjänst och slösa inte eran tid på denna skojfirma - kontakta en seriös firma istället så ni slipper köpa bilar som krånglar efter 1v för att man släckt felkoderna utan att lösa problemet innan man säljer bilen.
Vi är väldigt nöjda med vårt bilköp ifrån Carpoint.Vi fick ett trevligt bemötande och bra kundservice. Vi fick hjälp med allt relaterat till bilköpet på plats, försäkring, ägarbyte osv. Och då vi hade svårt att få hem bilen, så fick vi även hjälp med hemkörning en fredag kväll. Vi tackar för en snabb och smidig affär. Åter igen stort tack till Alex
Riktigt trevligt bemötande! Gjorde ett inbyte som gick väldigt smidigt och bra till dessutom fick jag bra betalt för min gamla bil. Inga tomma löften här!
Allt gick smidigt med själva köpet 10 februari. Men vid hemleverans var inte sommardäcken med. Dessa skulle jag få veckan efter. Efter ett par veckor började jag fråga när däcken kommer. Nu är det 2:a april och jag har fortfarande inte fått däcken. De säger hela tiden att dem är på väg men sen hör dem inte av sig. Sista budet var att däcken skulle komma 1 april. Så besviken när dem inte är ärliga och inte heller håller vad dem lovar. Sjukt dåligt! Uppdatering: Fick sommardäcken 12 april. Tyvärr var ett däck obrukbart/trasigt. Samt låshylsan till vinterdäcken fanns ej så blev tvungen att lämna in bilen på Helmia.
Väldigt bra service och bemötande samt att bilen jag köpte, en BMW 335i, är i fantastiskt bra skick! Återkommer gärna i framtiden.
Comment on this business

to add Carpoint AB map to your website;