facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Carspect- Ljungbys Bilbesiktning

Address: Ljungby
City: Ljungby


Reviews
Lätt bokning, trevligt bemötande och snabb besiktning.
2 st tvåor En öppen bil , sprutade ner hela bilen flera sekunder med spolarna inklusive invändigt. Drog i hel/halvljus spaken tills den blev krökt och la av helt. En 2:a ! Klagade på handbromsen utan att tala tillräckligt bra svenska för att kunna förklara vad som är fel, eller visa på vad det ska vara. En 2 a ! Kontrollerade inte säkerhets detaljer, så som batterifastsättning, ljusinställning, avgaser, bromsrör vi pratar om en entusiast bil som rullar 100 mil om året, absolut direktiv uppifrån för att öka sin business genom ombesiktning. Vilka stjärnor ni anställer ! Sista gången jag sätter min fot där, trogen kund sedan 14 år tillbaks.
Fräscha lokaler, trevlig personal! Allt gick otroligt smidigt och på bara några minuter, har du dessutom betalat i förskott så hinner du knappt dricka upp kaffet dom bjuder på!
Snabba..billiga..superschyssta..ultra fräscha lokaler...alla gånger före Opus som bad mig återkomma pga dom hade fika
Lättillgängligt, smidigt. Tyvärr får man inte följa med in för att se undersidan på bilen, vilket hade varit att föredra då man inte ser den så ofta.
Fick två "fel" att åtgärda, som enl bilverkstaden var helt obegripliga. Men då det blivit anmärkning var jag tvungen att byta dessa två saker för att den auktoriserade bilverkstaden skulle kunna stänga dem. Carspects felaktiga bedömning kostade mig 2500 SEK. Första och sista gången jag besiktar bilen hos dem.
Härligt när jag på vinst och förlust frågade om det fanns någon ledig tid för besiktning av Vetmobilens tjänstebil. Tack för bra service och vänligt bemötande! Vänliga hälsningar, Veterinär Agneta Vetmobilen
Första besöket på denna besiktningslokal. Inte sista gången, trevlig personal som skötte det bra
De förstörde min bil och gav mig en 2:a aldrig mer Carspect.@#$
Smidig och bekväm besiktning. Lämna nyckeln till inspektör, han tar hand om allt.
Comment on this business

to add Carspect- Ljungbys Bilbesiktning map to your website;