facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Casabar

Casabar

About

Nattklubb

Story

Nattklubb med 3 våningar, koncept och olika stämningar!

-JOHNNY ROCKER-
Detta dansgolv/bar finner ni längst ner i våra lokaler.Vi ger er Skaraborgs enda bar där ren och skär rockmusik står i centrum och inget annat. Ingen har väl missat rockbarernas återkomst runt om i Sverige. Därför känns det extra skönt att kunna presentera just konceptet "JOHNNY ROCKER" där rockmusiken är självklar, nitbältena många och "headbanging" är ett plus i kanten.

-MAINFLOOR-
Beläget på mellanvåningen finner ni vårat MAINFLOOR. Här får ni alltid den senaste musiken i dom mest "clubbiga" mixarna. Det är här medvetenhet och stil förenas med en fantastisk nattklubbs-atmosfär.

-LASSE-
Med en interiör som på allvar får dig att tro att du befinner dig i Hawaii presenterar vi vårat penthouse - LASSE´S BAR! Det är hit vi rekommenderar er festgalna människor att infinna sig! Musiken kommer att handla om GLÄDJE, ALLSÅNG och FEST. Det är här hemmafest-stämningen möter nattklubbskänslan. Det är här du njuter av en paraplydrink, sjunger dig hes och dansar dig svettig till din gamla favoritlåt. Det är här sommaren aldrig försvinner!

Address: kvarngatan 2, 46530 Nossebro
Phone: 0512-51440
City: Nossebro
Zip Code: 46530


Similar places near
Casa Mia Restaurang Casa Mia Restaurang 0 meter Sämsta pizzerian, fick vänta över 45 minuter för 2 St pizzor !!!!! Och goda var de in...
CASA Restaurang och Bar CASA Restaurang och Bar 0 meter Helt ok matställe i byggda här.... Käket va så där hårdpackat högrevsburgare lite vä...
Nossebro grill Nossebro grill 132 meter Käkade kebabrulle med sallad, jättegod! Trevligt ställe vid fontänen.
Restaurang & Bar Calzone Restaurang & Bar Calzone 171 meter Restaurang & Bar i Nossebro med brett utbud av pizza, kebab och sallader för avhämtni...
Restaurang Kaveldunet i Nossebro Restaurang Kaveldunet i Nossebro 395 meter Restaurang på Kerstinsås äldreboende i Nossebro.
Reviews
Helt ok matställe i byggda här.... Käket va så där hårdpackat högrevsburgare lite väl mycket o segt o dant bra smak men inget mer får 2 stjärnor av 5 av mig ... Jimmy /Kvänum
Sämsta pizzerian, fick vänta över 45 minuter för 2 St pizzor !!!!! Och goda var de inte heller,så inte en gång till att vi besöker det stället.
God mat. Riklig portion. Bra utbud.
De få gånger vi ätit här har vi bett om att INTE få lök på maten. Varje gång kommer de ut med massa lök på maten.. senast idag hände de, 2 gånger?? Kunde inte äta maten men fick ändå betala... Aldrig mer denna pizzerian!
Smakade bra men kebaben täckte pommes och ovanligt sätt att serveras på? Djup tallrik? God mat men snyggare på stor tallrik och snyggare upplägg på tallriken säljer bättre. Trevlig personal och restaurang.
Mycket goda pizzor med god och bra botten + för att du kan välja fritt vad du vill ha på din pizza Rekommenderas att prova
Dålig service. Glömde bort våra vänner. Bad ej om ursäkt, eller kompensation. Trist
Första besöket idag..bra priser och pizzan jag åt var jag nöjd med,ett plus för den goda degen..enligt lokalbefolkningen ska detta vara bästa pizzerian i Nossebro..själv har jag dock inte provat någon annan.
God pizza, mycket god pizzabotten. Tyvärr ingen stort utbud men man kan säkert lägga till saker på sin pizza om man vill det. Lite olika maträtter på lunchmenyn. Bästa pizzan i Nossebro utan tvekan.
Var på genomresa och gick in för att äta. En ovanligt god pizza, och jag blev förvånad. Pizza som pizza i regel, men det var något med brödet som jag aldrig känt tidigare. En riktigt god pizza
Comment on this business

to add Casabar map to your website;