facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Castrum restaurang pizzeria pub

Castrum restaurang pizzeria pub
"Hos oss på Castrum i Eslöv får du en kulinarisk upplevelse oavsett om du äteri vår gemytliga restaurang eller om du väljer att ta med maten hem."
Address: Västergatan43, 24131 Eslöv
Phone: +46 413 613 32
City: Eslöv
Zip Code: 24131


Opening Hours

Monday: 15:00 - 22:00
Tuesday: 15:00 - 22:00
Wednesday: 15:00 - 22:00
Thursday: 15:00 - 22:00
Friday: 15:00 - 23:00
Saturday: 15:00 - 23:00
Sunday: 15:00 - 21:00


related searches: Castrum restaurang pizzeria pub eslöv menu, Eslövs Pizzeria, Restaurang Eslöv, Viking Eslöv, Ny restaurang Eslöv, Foodora Eslöv, Hemkörning Eslöv, Restaurang Viking
Similar places near
L-bygg  Alltjänst L-bygg Alltjänst 461 meter Vi måla bygga trädgård arbetet
Reviews
Vart där för att prova en av dom nya pizzorna för 2021/2022 Det blev en Kebabbåt med skinka, gyroskött, färska champinjoner, bearnaisesås BÅTPIZZA
Jag har bott i Malmö, Göteborg, Stockholm och testat dom flesta pizzeria. Jag lovar er ingen blir som Castrum, deras såsar, pizzor, pizza sallad, priser på maten där o allt annat är bara på topp. Även personen som står vid kassan, han är en riktig trevlig kille. När jag och min fru blir sugna på pizza så är Castrum vi vänder oss till.
Pizza nästan 2h sen. Kommer inte beställa igen.Mat: 2/5
Höjda priser, mindre mat på tallriken jämfört med förut. Matens kvalité den samma men mindre. Blev knappt mätt...
Godaste pizzorna som går att få !! Perfekt botten , Perfekt deg , perfekt fyllnings ratio , perfekt lagom med sås ! Inte flottig. Äkta hantverk!! Kocken vet vad Han gör !!!
God mat, god service, bra pris.Mat: 4/5
I samma takt som priserna stigit har kvaliteten på pizzorna rasat. Pizzorna har knappt någon fyllning och botten på pizzan är bara mjölig och saknar smak. Trist!Mat: 1/5
Bästa mat det kan verkligen rekomendera Bra jobbat till personalenMat: 5/5
Vi fick vänta 1,5 timme på leverans. När maten äntligen kom var den knappt ljummen. Ett av barnen som åt Vesuvio har idag kräkts, hann maten bli dålig? Jättebesviken!!!
Efter en trevlig rundtur i Skåne kurrade det i våra magar. Körde till Castrum för god mat. De rekommenderade Oxfilé med klyftpotatis, sparris, bea och rödvinssås. Legymer. Köttet var alldeles perfekt Medium stekt. Otroligt mört! Kall Staro Pramen därtill. En fantastiskt vällagad maträtt. Vi var mer än nöjda. 5 stjärnor utan tvekan!
Comment on this business

to add Castrum restaurang pizzeria pub map to your website;