facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cavarosa

About

Cavarosa är en vinkällare som erbjuder möjlighet att lagra viner under perfekta förhållanden. Hos oss kan du även gå kurser och ordna provningar under

Story

När du lagrar ditt vin hos oss på Cavarosa mognar ditt vin i rätt temperatur. Rätt lagrat ökar njutningen samt värdet på ditt vin.

De flesta viner behöver vila några år för att helt komma till sin rätt. Viner som lagras rätt förädlas bättre och smakar mer, en utveckling som varje vinälskare älskar att följa. Äldre viner som har lagrats under rätt omständigheter kan också bli en god investering ekonomiskt.

Andrahandsmarknaden öppnades i Sverige 2004. Därefter har vällagrat vin visat sig öka mer i värde än många andra investeringar. Viner som har lagrats under professionella förhållanden går generellt sett till högre pris på landets auktioner.

Vad är det som gör ett vin till en god investering? Ett vin med god proveniens, där ursprunget och vinets historia är dokumenterad, är en säkrare investering än ett vin som inte har någon dokumenterad historia. Obrutna originallådor är också något som höjer värdet på vinet till skillnad från enskilda flaskor.

Address: Hamngatan 15 B, 582 26 Linköping
Phone: +46705660180
City: Linköping
Zip Code: 582 26



related searches: Cavarosa prenumeration, Cavarosa Hamngatan, Cavarosawine se, Cavarosa vinprovning Linköping, Systembolaget, Vinklubb Linköping, Arnould Gibelin Champagne, Vinförvaring Linköping
Similar places near
Pappa Grappa Linköping Pappa Grappa Linköping 558 meter Är tudelad att ge 4 i betyg. Personalen var trevlig Bartendern får 5 i betyg. Maten v...
Storan Storan 599 meter www.storan.se
Meetly Vallastaden Meetly Vallastaden 3 km Fantastisk brunch i fin miljö & superduktig personal!
Reviews
Liten, mysig och intim lokal som lämpar sig bra för middagar. Nackdelen är att det inte finns några ytor alls för mingel förutom ett väldigt litet kök då vinkällaren inte ingår i hyran såvida inte Cavarosa själva har personal på plats.
Comment on this business

to add Cavarosa map to your website;