facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CD Bilradio Göteborg

About

Välkommen till CD Bilradio! Din bilstereobutik i Göteborg. Allt inom bil och båtljud!

Besök gärna vår webbshop på: www.cdbilradio.se

Story

Vi jobbar med ljud och elektronik till både bilar och båtar.
Efter 20 år i branschen så vet vi vad som låter bäst till rätt pris. Vi samarbetar med några av de största leverantörerna av billjud i världen. Besök vår butik på Backaplan för en närmare titt. På plats har vi även våran fullutrustade monteringshall på 300 kvm där vi hjälper dig med installation av billjud och larm mm.

Vi löser allt från enkla kabeldragningar till stora showbyggen

Vi jobbar med märken som, Alpine, Pioneer, Kenwood, Sony, Kicker, Focal, Audison, GAS, JVC, MDS, MTX. JL-Audio, Orion, Autoleads, Dynamat, Defa, Cargard mm



"Fysik butik med montering av bil och båtljud. Montering av elektronik för marint bruk."
Address: Salsmästaregatan 32B, 422 46 Göteborg
Phone: +4631220850
City: Gothenburg
Zip Code: 422 46


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00


related searches: Bilstereo, Jjaudio, Mds bilstereo, Db Akuten, BRL, BRL se, Billjud paket, Alpine Connect 2 I F
Similar places near
Capell Möbler & Hemelektronik Capell Möbler & Hemelektronik 193 meter skulle köpa en soffa med Divan och dom erbjuder även hemkörning , tog dessutom med de...
Komplett Komplett 2 km Kundservice 031 - 710 20 00 - [email protected] - Prismatchning, 60 dagar öppe...
Batterireparation Batterireparation 4 km Vi renoverar elcyklar i Göteborg där vi bygger ditt batteri efter ditt behov. Det är ...
BRL Göteborg BRL Göteborg 5 km Hjälpen är bra när dom får tid! Telefon/att ringa är katastrofalt. Men i övrigt är...
Lönns Elaffär Lönns Elaffär 6 km Toppenfin personlig service!
It Solution Sweden HB It Solution Sweden HB 8 km IT company
Reviews
Behövde hjälp med att välja delar till min bil då jag inte är speciellt bevandrad i det här med billjud. Fick snabbt svar ang. vilka högtalare samt distanser jag behövde köpa till min bil. Lade beställningen och kände mig nöjd. Fick hem 4 högtalare men bara 2 distanser trots att 4 avbildades. Dessa 2 var dessutom till fel modell trots att jag tillhandahållit både årtal och regnr. Mailade dem om detta men då var det total radiotystnad. De gick dock in och ändrade beskrivningen av distanserna och lade till "1 par" redan dagen efter mitt mail. Går man in på cachade sidor på google kan man dock fortfarande se originaltexten. Bra priser men service kan du glömma så fort de har fått dina pengar.
Mailade CD-bilradio då jag hade frågor om vilken produkt jag bör ha för att få mitt biljud att fungera med orginal stereo. Fick flera olika alternativ med utförlig beskrivning varför och i olika prisklasser. Kändes som att dem tog sig tid för att hjälpa mig och beställde därför också detta av dem. Då leveransen dröjde något så skrev jag till dem igen och frågade vad som har hänt så svarade dem inom 5mimuter och förklarade att det jag beställt var tvunget att först skickas från ett lager till deras butik men att dem nu hade fått den och skulle skicka den under dagen till mig. Helt okej för mig att det tar ett par dagar extra att få grejerna om supporten är så bra som den har varit i mitt fall. Mycket nöjd :
Dålig service och Dåliga uppdatering om produkter och öppettider. Ringde dom flera gånger och ingen svara på eftermiddagen har även försökt andra dagar När dom svarar och jag förklarar mitt problem att ett paket inte har kommit fram så svarar dom "Vi har tyvärr inte dessa inne. Men vi kan skicka en likadan som finns" Då tackar jag ja och väntar 2,5 vecka och inget har skickats ännu. Dessutom använder dom samma telefonsvarare helatiden som säger "Du har nummer 2 i kö" oavsett vilken dag och tid du ringer. Sedan dåliga med att uppdatera om produkter finns i lager.
Ljuger om sina öppettider här på Google samt svarar inte i mobilen när man ringer dem på vardagen. Blandat bemötande av personalen, ibland var dem trevliga och ibland inte. Också väldigt mycket strul på webbsidan, det står att dem har varorna i butik men sen när man ska åka dit för att köpa så ”finns dem plötsligt inte”. Inte speciellt hjälpsamma när det gäller installation av saker man köpt.
Var först osäker när man läste alla negativa recensioner.. Fick ingen spårning på mina paket men tack vare "Mina paket" appen så fick jag reda på när allt var skickat. De svarade även fort på mail, mailade de 2 gånger under 1 vecka och fick svar samma dag. Även bra utbud på saker, bra priser under Black Friday. 4/5
Mycket hjälpsam och kunnig personal. Även om inte mitt problem kunde lösas så fick jag förslag om hur jag skulle gå vidare. Så skall kunder behandlas.
Om det gick så skulle dom få minus 5 stjärnor. Kan man inte hålla sina löften om öppettider så kan man nog knappast lita på dom för övrigt. Enligt hemsidan så skulle det vara lördagsöppet men efter 20 mils enkel resa så var det stängt trots utlovad öppettider.
När det blev fel vid en lagd webbordervilket händer på typ alla butiker någon gång så var de snabba på att kontakta mig och erbjuda en lösning. Supersnabb återbetalning gjordes och jag uppfattade kundbemötandet som utmärkt.
Har aldrig varit med om ett företag med så usel service. Skickade ett mail angående en reklamation av en bilstereo den 4 augusti och har nu väntat över 20 dagar och fortfarande ej fått något svar. Företaget struntar i allt vad som gäller service och få nöjda kunder. Skulle ALDRIG rekommendera CD Bilradio eller köpa något från detta företag. Om ni får problem med produkterna kanske det inte är så roligt att behöva vänta nästan en månad för att få svar.
Va inne där och beställde en stereo med montering och skulle blivit kontaktad för 2 veckor sedan, fortfarande ingen som ringt för tidsbokning trots att uppskattningsvis skulle jag kunna ha monteringstid ungefär denna eller nästa vecka.
Comment on this business

Directions to CD Bilradio Göteborg with public transportation


Göteborg Hjalmar Brantingspl 250 meters
10
128
13
136
141
142
17
176
177
18
19
22
242
25
31
310
320
35
36
37
40
42
45
47
5
6
810
99
MEXP
OEXP
SNU
SVAR
TEXP
X
X2
X4
Swedenborgsplatsen 250 meters
136
17
22
320
36
Göteborg Vågmästareplatsen 280 meters
10
13
136
141
142
17
22
242
25
320
35
36
37
5
6
99
X

to add CD Bilradio Göteborg map to your website;