facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cecilias hundtjänster

About

Hundbeteendekonsulationer
Hundrastning
Kloklippning

Story


Jag heter Cecilia och är 48 år. Mitt stora intresse är hundar och deras beteenden. Jag är sedan våren 2017 utbildad hundbeteendekonsult. Jag kommer att till en början arbeta med det här vid sidan om mitt lärarjobb på Viskastrandssgymnasiet.

Jag hjälper till med konsultationer kring sådant kring hundens beteende som är problematiskt.
Vad det gäller konsultationerna så tveka inte att kontakta mig så bestämmer vi då hur vi går vidare. Läs mer under "tjänster" hur jag jobbar.

Jag finns tillgänglig under kvällar, helger och lov för arbete med din hund men du kan när som helst skicka ett meddelande på messenger så svarar jag så fort jag kan. Det går också bra att ringa men det kan vara svårare att nå mig den vägen. Lämna i så fall ett meddelande så ringer jag upp.



"Jag jobbar med alla typer av beteendeproblem.Det kan ske genom en konsultation eller en rehabiliteringsvistelse hos mig.För konsultation bokar du tid 1,5-2 tim där vi går till botten med problemet. Jag visar sedan hur du ska göra för att nå önskat beteende samtidigt som jag visar hunden vad vi vill uppnå. Du får lära dig tekniker och får veta vilket förhållningssätt du behöver ha. Sedan får du träna under mitt överinseende och med mitt stöd förstås.En rehabilitering varar minst 2 v och då bor hunden med mig och mina hundar. Vi jobbar på problemen så att du sedan får hem din hund som då har nya, positiva vanor. Det är viktigt då att du följer mina råd för att hunden inte ska återgå till gamla mönster.Välkommen!"
Address: Åsboplan 1, 51334 Fristad
Phone: 0733562922
City: Fristad
Zip Code: 51334



related searches: Cecilias hundtjänster age
Similar places near
Leoxinas Djurbutik i Fristad Leoxinas Djurbutik i Fristad 2 km Har det inte det man vill ha så tar de hem. Trevlig personal och stort utbud.
Leoxinas djurbutik Leoxinas djurbutik 2 km Har det inte det man vill ha så tar de hem. Trevlig personal och stort utbud.
Basta hundpensionat Fristad Basta hundpensionat Fristad 4 km Hundpensionat med 6 platser som erbjuder professionell hundpassning med kvalité. Vi g...
Comment on this business

to add Cecilias hundtjänster map to your website;