facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cederfeldts Bil

Cederfeldts Bil

About

Över 1000 sålda bilar per år!
Stort utbud av välskötta, begagnade bilar till bra pris!
Vi köper, byter och säljer alla bilmärken till kanonpriser!



"Mer än 100 bilar i lager, över 1000 sålda bilar per år!"
Address: Finspångsgatan 37, 16353 Spånga, Stockholms Län, Sweden
City: Spånga
Zip Code: 16353


Opening Hours

Monday: 11:00 - 18:00
Tuesday: 11:00 - 18:00
Wednesday: 11:00 - 18:00
Thursday: 11:00 - 18:00
Friday: 11:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Cederfeldts bil Flashback, Cederfeldts Bil alla bolag, Vad ingår i bilgaranti, Begagnade bilar, Spånga Bil, Svenska garantier, Svensk bil garanti AutoConcept, Riddermark
Similar places near
BusseXperten i Sverige AB BusseXperten i Sverige AB 510 meter Väldigt serviceminded och duktiga, snabba på att ta in bilen för reparation.
Autoracing Autoracing 535 meter Kanonbra service
Hansen Racing Hansen Racing 544 meter Tack Rickard för hur du hanterade min reklamation. Snabbt och smidigt utan problem. D...
Hansen Power Pipes Hansen Power Pipes 555 meter Tack Rickard för hur du hanterade min reklamation. Snabbt och smidigt utan problem. D...
Rosborgs Däck och Bilservice Rosborgs Däck och Bilservice 700 meter Trevligt,bra service,stor kompetenser.bra priser.
Turebergs Gummiverkstad Turebergs Gummiverkstad 898 meter Dom finns inte kvar
Reviews
Tyvärr kan man inte lita på denna återförsäljare. Vi köpte en bil här, och en månad senare tändes lampan för kontroll av motorn. Felet lästes ut på den auktoriserade Volvo-verkstaden - och en kostnadsberäkning på 15000 kronor gjordes. Eftersom detta inte var en slitdel och därför omfattades av den lagstadgade garantin, kontaktade jag först återförsäljaren via mail. Medan vi alltid hade fått ett snabbt svar när vi köpte en bil, var det ingen som hörde av sig till oss. Flera e-postmeddelanden förblev obesvarade. Vi skickade ett brev med vår begäran och en hänvisning till garantin - återförsäljaren är skyldig att själv reparera felet eller stå för reparationskostnaderna - men fick återigen inget svar. Ett andra brev med rekommenderat brev kom tillbaka - Cederfeldts hade inte ens fått det. Nu måste vi vända oss till konsumentcentrumet och, om inte heller det hjälper, vidta rättsliga åtgärder. De agerar inte i enlighet med lagen utan ignorerar sin rättsliga skyldighet. Orsaken är försäljningen av en bil med uppenbara fel som de inte hade meddelat och som inte var direkt uppenbara vid köpet.
Inget intresse av att visa sälja bilar. Få säljare. Tyvärr. Bilen jag var intresse av var motorn inte tvättad och oljestickan var fast i tröget. Som om man ville inte avslöja något.
Vill man få service utöver det vanliga i förhållande till vad man oftast får på "mindre" firmor då ska man åka till Cederfeltds bil. Från första samtalet med Sulle, möttes man av en glad röst, med betoning på "inga problem" anda. Man får känslan av att dom löser saker, för att få nöjda kunder. Kommer dit, får titta på bilen i lugn och ro, ingen säljpress. Ber om provkörning, vilket dom gladeligen ordnande snabbt. Fick känslan av transparens och öppenhet. Sulle som skötte min affär svarade öppet på alla min frågor och funderingar, och punkterna jag tog upp löste han. Dom ordnade följande: Laddade upp batteriet, samt lämnade kvitto på batteriets hälsa, servade bilen, besiktigade bilen. Allt det, så jag har ännu ett år av lugn innan det är dags för sedvanlig service och besiktning. Inom en dag, yes, en dag hade Sulle ordnat allt det så jag kunde få hämta upp bilen snabbt som önskat. Åk till dom om du vill köpa av en seriös aktör, som verkligen sätter kunden i fokus och har en vilja att leverera bra bilar. Jag uppskattade även att det var ordning och reda i hallen, samt att alla bilarna var välvårdade och presenterades väl. Tack för en bra försäljning, är väldigt nöjd med mitt köp och känner mig lugn efter köpet av min Kia Picanto = =
Mycket bra bilfirma som verkligen gör det där lilla extra för kunden. Köpte en bil av ägaren "Sulle" och vi är verkligen inte besvikna!
Köpt bil där tidigare, bytte nu in den till nått nyare å annan modell, och utan en massa försäljarsnack, Sköna snubbar med service å ansvar. Jag kommer tillbaka när det är dax igen.
Min man Mattias och jag är supernöjda med Cederfeldts bil! Otroligt professionellt och bra bemötande. Stort tack till Adam som hjälpte oss hitta vår dröm bil. Tusen tack för den fina servicen. Vi kommer definitivt tillbaka inför nästa bil köp.
Kan man ge minuspoäng? Akta er för denna bilfirma. Rikitiga bilskojare, väldigt oseriösa, bedragare. Köpte en bil för 99900kr som jag behövde reparera ganska så omgående. Solid bilgaranti ingick i köpet. Efter 4 försök hos verkstaden utan att lyckats att hitta felet ville jag häva köpet. Svaret var att då får jag göra ett ärende via ARN. Alt. 2 är en annan bil men med 10 tusen kronors avdrag haft bilen ca en månad Priserna har gått ner enligt dem.... Den blev en likadan bil men som gick på 89900 kr som de visserligen fräschade upp, men jag förlorade 10k på detta byte. Solid bilgaranti skulle ingå i nya köpet, dock bara 3 mån... Efter ett par månader går generatorn sönder. Bärgning till verkstad, de ringde mig från Cederfeldt och de är bussiga och jag behöver "bara" betala 2000kr för reparationen. De hade ljugit om garantin, det fanns ingen Solid garanti, bedrägari mao...
Adam som jobbar där är en extrem och snäll säljare! Hjälpte mig köpa en perfekt volvo för familjen rekommenderar verkligen att gå ditt om man letar efter hjälpa och en bra bil.
Se upp. Det här företaget använder privata att ringa på Blocket annonser.. för att få till ett bättre pris. Dom påstod att dom endast var en mellanhand.. finansiering för en privatperson. Att dom skötte finansieringen och transporten. Så var det inte, jag visste inte att det var dom jag gjorde affär med. Inte seriösa.
Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren Adam extra beröm för sin professionella service. Fick även problem på besiktningen och de löste det direkt kostnadsfritt.
Comment on this business

Directions to Cederfeldts Bil with public transportation


Finspångsgatan 70 meters
157
517
591
Fagerstagatan 80 meters
Avestagatan 140 meters
157
159
517
Domnarvsgatan 240 meters
157
Industrihotellet 260 meters
517

to add Cederfeldts Bil map to your website;