facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cedergrens Bil & Allservice

Cedergrens Bil & Allservice

About

Cedergrens Bil & Allservice reparerar och servar bilar.

Story

Förutom reparera bilar så gör vi plåtarbeten och rostlagning. Utför även trädfällning, trädklappning och trädgårdsservice. Snöröjning.



"Mer än 100 bilar i lager, över 1000 sålda bilar per år!"
Address: Eke bölske 407, 62340 Havdhem
Phone: 070-490 23 13
City: Havdhem
Zip Code: 62340


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00

Reviews
Köpte bil våren 2022, när vintern kom och vinterdäcken skulle på visade det sig att jag hade fått för stora däck eventuellt fel däck. Då fick jag ingen hjälp eller svar vare sig på mail, sms och telefonsamtal. Ingen har brytt sig om att återkoppla hittills.
Tyvärr kan man inte lita på denna återförsäljare. Vi köpte en bil här, och en månad senare tändes lampan för kontroll av motorn. Felet lästes ut på den auktoriserade Volvo-verkstaden - och en kostnadsberäkning på 15000 kronor gjordes. Eftersom detta inte var en slitdel och därför omfattades av den lagstadgade garantin, kontaktade jag först återförsäljaren via mail. Medan vi alltid hade fått ett snabbt svar när vi köpte en bil, var det ingen som hörde av sig till oss. Flera e-postmeddelanden förblev obesvarade. Vi skickade ett brev med vår begäran och en hänvisning till garantin - återförsäljaren är skyldig att själv reparera felet eller stå för reparationskostnaderna - men fick återigen inget svar. Ett andra brev med rekommenderat brev kom tillbaka - Cederfeldts hade inte ens fått det. Nu måste vi vända oss till konsumentcentrumet och, om inte heller det hjälper, vidta rättsliga åtgärder. De agerar inte i enlighet med lagen utan ignorerar sin rättsliga skyldighet. Orsaken är försäljningen av en bil med uppenbara fel som de inte hade meddelat och som inte var direkt uppenbara vid köpet.
Tack Adam som har get mig super service när jag köper bil. Jag rekommenderar Cederfeldts bil till alla. Bil priset är lagom och personalen är mycket hjälpsam.
Väldigt nöjd med mitt bilköp! Dom håller vad dom lovar och dom försöker verkligen sörja för att kunden ska vara nöjd. Jag ger Cederfeldts bil och Sulle högsta betyg.
Jag har köpt flera bilar från Adam och Sulle. Kan varmt rekommendera Cederfeldts Bil. Jag är nöjd!
Vill man få service utöver det vanliga i förhållande till vad man oftast får på "mindre" firmor då ska man åka till Cederfeltds bil. Från första samtalet med Sulle, möttes man av en glad röst, med betoning på "inga problem" anda. Man får känslan av att dom löser saker, för att få nöjda kunder. Kommer dit, får titta på bilen i lugn och ro, ingen säljpress. Ber om provkörning, vilket dom gladeligen ordnande snabbt. Fick känslan av transparens och öppenhet. Sulle som skötte min affär svarade öppet på alla min frågor och funderingar, och punkterna jag tog upp löste han. Dom ordnade följande: Laddade upp batteriet, samt lämnade kvitto på batteriets hälsa, servade bilen, besiktigade bilen. Allt det, så jag har ännu ett år av lugn innan det är dags för sedvanlig service och besiktning. Inom en dag, yes, en dag hade Sulle ordnat allt det så jag kunde få hämta upp bilen snabbt som önskat. Åk till dom om du vill köpa av en seriös aktör, som verkligen sätter kunden i fokus och har en vilja att leverera bra bilar. Jag uppskattade även att det var ordning och reda i hallen, samt att alla bilarna var välvårdade och presenterades väl. Tack för en bra försäljning, är väldigt nöjd med mitt köp och känner mig lugn efter köpet av min Kia Picanto = =
Trevligt och kunnigt bemötande. Håller vad dom lovat.
Inget intresse av att visa sälja bilar. Få säljare. Tyvärr. Bilen jag var intresse av var motorn inte tvättad och oljestickan var fast i tröget. Som om man ville inte avslöja något.
Mycket bra bilfirma som verkligen gör det där lilla extra för kunden. Köpte en bil av ägaren "Sulle" och vi är verkligen inte besvikna!
Kan man ge minuspoäng? Akta er för denna bilfirma. Rikitiga bilskojare, väldigt oseriösa, bedragare. Köpte en bil för 99900kr som jag behövde reparera ganska så omgående. Solid bilgaranti ingick i köpet. Efter 4 försök hos verkstaden utan att lyckats att hitta felet ville jag häva köpet. Svaret var att då får jag göra ett ärende via ARN. Alt. 2 är en annan bil men med 10 tusen kronors avdrag haft bilen ca en månad Priserna har gått ner enligt dem.... Den blev en likadan bil men som gick på 89900 kr som de visserligen fräschade upp, men jag förlorade 10k på detta byte. Solid bilgaranti skulle ingå i nya köpet, dock bara 3 mån... Efter ett par månader går generatorn sönder. Bärgning till verkstad, de ringde mig från Cederfeldt och de är bussiga och jag behöver "bara" betala 2000kr för reparationen. De hade ljugit om garantin, det fanns ingen Solid garanti, bedrägari mao...
Comment on this business

to add Cedergrens Bil & Allservice map to your website;