facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Center Syd

Center Syd

About

80 butiker och en del av ett handelsområde med över 200 företag.

Story

Mode, skönhet,heminredning,fritid, sport, hälsa, restauranger och café

Address: Marknadsvägen 7, 246 42 Löddeköpinge
City: Löddeköpinge
Zip Code: 246 42



related searches:
Similar places near
Sko & Nyckelservice Center Syd Sko & Nyckelservice Center Syd 95 meter Mycket nöjd. Bra service, fint bemötande och billigare pris än många andra.
E-center Löddeköpinge E-center Löddeköpinge 261 meter Översatt av Google Det finns gott om plats. Original Der er god plads.
Lödde Centrum Lödde Centrum 2 km Fräsch lokal men inte mycket att se mer än ett bilbliotek, optiker och ICA supermarke...
Reviews
Var och åt på Rosegarden, fantastisk god buffe', men lite i dyraste laget. Andra liknande med t.o.m. större utbud, kostar mellan 95 och 140kr.
Super trevligt ställe att shopa på dom har klädes butiker med stora storlekar och bra ur val Bara ett stort - ger jag personalen på KappAhl
Favoritköpcentret sedan barnsben. Handlat här hela livet. Slipper stöket och stressen som finns på de större orterna även om jag har ungefär lika lång körväg till dom andra. Finns allt man behöver inom rimligt gångavstånd. Bra motorvägsförbindning och kollektivtrafik. Ett antal bra restauranger och food court. Lätt att hitta toaletter. Fem stjärnor från mig!
Älskar Center Syd. Lagom med folk, bra butiker och fikaställen, och inte samma stress som Väla exempelvis. Dessutom hittar man Systembolaget och Ica Maxi intill.
många olika butiker men det är jobbigt när man har barnvagn med sig man måste gå en omväg för att ta sig fram i ett ställe
Alltid lika trevligt att gå runt där,finns mycket att titta på o handla.
Skall man bara till Maxi så är det bra att vara där tidigt innan hela center syd öppnar.
Har vad man behöver, lätt att hitta i och trevlig atmosfär.
Stort köpcenter som har allt. Om det inte är under samma tak är det bara att gå till affärerna runt om kring. För den som verkligen älskar sådana här anläggningar är det nog inga svårigheter att tillbringa en heldag nästan i allafall här.
Mycket trevligt ställe att handla på, fräsch miljö och trevlig atmosfär
Comment on this business

to add Center Syd map to your website;