facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Centralhotellet

Centralhotellet

About

Västerviks äldsta familjeägda hotell. Grundat 1968 av familjen Fornell. Drivs idag av familjerna Fornell & Kjellén.

Address: Brunnsgatan 23, 59330 Västervik
Phone: 0490-89550
City: Västervik
Zip Code: 59330



related searches:
Similar places near
Fängelset Hotell & Konferens Fängelset Hotell & Konferens 140 meter Superbra! Service, rum, frukost, rubbet! Den var det också väldigt kul att få ta del ...
Lilla Hotellet i Västervik Lilla Hotellet i Västervik 1 km Överträffade verkligen förväntningarna. Bemötandet var fantastisk och rummen var fina...
Gränsö slott Gränsö slott 2 km Hotellrum fräscha rum fin utsikt mot havet. Spat är bra med varma källor o bastu men ...
Herrgårds Hotell Gyllenehästen Herrgårds Hotell Gyllenehästen 7 km Hit kommer vi säkert att komma fler gånger, fint underbart hus och trevligt med fruko...
Reviews
Ett rätt ordinärt hotell som dock saknar hiss vilket är ett litet minus om man måste ta upp tungt bagage till översta våningen. Frukosten höll hyfsad klass även om jag saknade krämig yoghurt. Aktiviteter i närheten: Nära till hamnen och det centrala Västervik.
Fantastiskt litet lagom hotell med varm personal och en känsla av omtänksamhet. Härlig frukostbuffé och skön atmosfär!
Mycket nöjd med min vistelse! Super trevlig personal som tar väl hand om sina gäster, bra frukostbuffé och fräscha rum. Tar 2-3 minuter till innerstan. Rekommenderar starkt!Rum: 5/5
Mycket nöjda, bra läge, trevlig personal och resonabelt pris. Rummet fräscht o välstädat, varmt o skönt trots vinterväder. Frukostbuffén kändes mycket hemtrevlig, kul med lite lokala inslag såsom moppesenapen och Västervikskorven. Tycker kanske att man kunde fått en parkering inkluderat i hotellpriset, men annars är det inte mycket att klaga på.
Fantastisk mysigt och gemytligt, trevligt. Rum: 5/5
Mycket trevlig och proffessionell personal. Härlig atmosfär.Rum: 4/5
Litet hotell med små rum, men ovanligt stilfullt renoverat. Centralt läge och plus för att parkering kan bokas i förväg. Personligt trevligt bemötande, utmärkt frukost och t o m kvällssmörgåsar i receptionen. Tack för oss, vi kommer gärna tillbaka!
Trevlig personal i receptionen och fint bemötande när man hade hund fick en välkomstpåse. Rummet är av det värsta jag varit med om. En källare med källarfönster och föråldrat, lite ny inredning kanske så borde det vara godkänt för att kallas hotell.
Update: Vi stannade lite till Tack Camilla för underbara bemötandet, vi kommer tillbaka i sommar nya bilderna visar hur gott pojkarna sov, vi fick ligga på deras filtar Vi hittade den förrymda lilla brorsan Mysigt, rent och otrolig personal... tack Emma för en trevlig upplevelse!
Ett trevligt litet hotell. Gillade formatet. Roof top:en även om det inte var sommar men då får man komma tillbaka. Smakfulla funktionella rum. Rent. Bra frukost. Supertrevligt personal Bra tjänster t.e.x lånemobil bra om man är på kort vistelse i Sverige och cyklar m.m. Genomtänkt. En liten detalj vilket de är långt i från ensamma om det är att duscharna har konfigurerats med munstycke som tar in mer luft för att minska på vattnet. Det blir lite snett eftersom man får stå längre tid för att skölja ur schampot. Samt att man konsumerar mer varmvatten vilket är dyrare eftersom att luften kyler det. En vanlig dusch gör att man snabbt blir klar och kommer i väg till jobbet samt att man sparar faktiskt både miljö och pengar.
Comment on this business

to add Centralhotellet map to your website;