facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Centralkafét i Fritsla

Centralkafét i Fritsla

About

Mysigt café i 40-talsstil med inriktning på hembakat. Ligger centralt i vackra Fritsla!

Address: Förläggarevägen 27, 511 72 Fritsla
Phone: 0739454945
City: Fritsla
Zip Code: 511 72


Reviews
Kul med alla gamla saker och udda bord och stolar tyvärr inte så många bord. På ena sidan en delkatess butik och på andra sidan blomsterbutik och det var öppet mellan alla tre. Gott kaffe och det verkade finnas smårätter. Vi satte oss vid ett bord där det redan satt en man och han väntade på en sallad. När vi fikat gled vi in på delikatess sidan, det blev en liten påse med därifrån med.
Ett traditionellt café så som det ska vara. Mysigt, många hemmabakade alternativ, gluten- och laktosfria alternativ. Dessutom så kostar det inte skjortan att fika här. Extra plus för den trevliga personalen! Väl värt ett besök!
Mysigt ställe med delikatess butikMat: 4/5
Riktigt bra ställe!
Jätte mysigt ställe å butikerna I jämteMat: 5/5
Trevligt bemötande, god macka och fika. Delikatessbutiken rekommenderas. Tvärs över gatan ligger en mycket fin chokladtillverkare och mycket annat i sortimentet. Väl värt ett besök.
Jättemysigt gammaldags fik med jättegott dopp o smörgåsar med samarbete med mysig delikatess o blomsteraffär. Kanske lite för litet.
Kafé med mysig ombonad miljö och trivsam uteservering sommartid. Många olika goda bakelser. Hade fått fem stjärnor om goda räkmackor funnits på menyn!
Tack för en trevlig stund här med gott fika. Kommer gärna tillbaka en annan gång.
Prisvärd fika med mycket gott att välja på. Mysig miljö och trevligaste personerna bakom disken.
Comment on this business

to add Centralkafét i Fritsla map to your website;