facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Centrallasarettet Växjö

Address: Strandvägen 8, 351 85 Växjö
Phone: 0470-588000
City: Växjö
Zip Code: 351 85


Similar places near
Tandhälsa Växjö Tandhälsa Växjö 542 meter Nya fina lokaler
Hälsorummet Ängeln Hälsorummet Ängeln 4 km Telefon bokning �
Reviews
I särklass det sämsta sjukhus jag varit på, har ni möjlighet att åka till ett annat gör det. Ortoped och infektionskliniken delar lokaler, hade du bara ett benbrott när du kom in så får du covid och lite annat gott och blandat som kan skjuter upp din tid för operation. Ps: larma minst 30 minuter innan du väl behöver hjälp, det kan ta 30 minuter till 2 timmar innan någon kommer och undersöker larmet
Får hjälp med synen här. Alla är alltid så hjälpsamma och man känner sig välkommen varje gång.
Tycker inte om vården på endokrinmottagningrn för jag får ingen hjälp jag är inte tillräckligt sjuk. Vad vet dem de har bara träffat mig 1 gång och ringt 1 gång på telefon så hur ska de veta då. Så jag googlar för att se om jag kan lära mig något.
Ljuvlig personal, kunde ordna det till det bästa. Personligen tycker jag att kunnigt Vård och hårt arbetande personal ärligt är värda alla Roser i världen.
Det var bra att träffa alla läkare som ska göra operationen på torsdag
bra service och personal, dem tycket dock att jag va helt virkad för att jag skratta under operation
Sjukhus är inte en rolig plats som man besöker för att ha kul.. Ibland blir man/jag bemött mindre bra och mindre respektfullt. Men oftast blir jag tillfälligt avhjälpt med de mest akuta fysiska problemen. Att recensera ett lasarett är inte enkelt men jag är glad och tacksam över att jag lever i Sverige med den "modell" av organisering av hälso- och sjukvård.
Fina toaletter
Jag skämdes och tänkte med mig varför sökte jag hjälp. Nästa gång tar jag Alvedon och dör i fred så att de ska inte säga "Varför tog du inte Alvedon och kom hit. Jag är dum i huvudet eftersom jag söker hjälp om huvudvärk i fem dagar i rad.
Jag ger otroligt stor beröm till de som arbetar här. Jag har alltid fått bästa tänkbara service. Att systemet inte funkar är r en annan sak men är man i akut behov av hjälp går det snabbt.
Comment on this business

to add Centrallasarettet Växjö map to your website;