facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Centrum för klinisk forskning - Region Värmland

Centrum för klinisk forskning - Region Värmland

About

CKF, stödjer och utvecklar den kliniska forskningen inom såväl hälso- och sjukvård som tandvård. Följ våra nyheter angående forskning inom Region Värmland.

Story

Centrum för klinisk forskning, CKF, stödjer och utvecklar den kliniska forskningen inom hälso- och sjukvården och tandvården. Syftet med CKF är att bidra till att ny kunskap genereras och att vi har en kunskapsbaserad och ändamålsenlig hälso- och sjukvård. För att kunna söka forskningsmedel från CKF, landstinget i Värmland, måste du vara anställd av, eller ha vårdavtal med landstinget i Värmland.

CKF har en ledningsgrupp med forskningsledare från de olika divisionerna. Det finns ett forskningsråd som en gång per år beslutar om forskningsanslag. Vi erbjuder handledning, kortare kurser, samt utvecklar samarbetet med andra landsting, forskningsenheter och universitetskliniker.

I ansökningsportalen ResearchWeb www.fou.nu/is/liv hittar du de olika ansökningsformulär till forskningsmedel som Centrum för klinisk forskning i Karlstad handhar. Ansökningsperioden för LiVs forskningsanslag, doktorandmedel och medel för disputerade är alltid den 5 juni - 5 september varje år. Forskningsrådet beslutar om fördelning för nästkommande år i mitten av oktober.

Stimulansbidrag, medel för etikprövning och forskningspengar från minnesfonder kan man söka när som helst under året.

Address: Älvgatan 49, 65230 Karlstad (commune)
Phone: 054-61 70 75
City: Karlstad
Zip Code: 65230


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Landstinget Värmland, Vård i Värmland, Region Värmland forskning, Sjukvård Värmland, Mina vårdkontakter Region Värmland, Wellness Region Värmland, Region Värmland Karlstad sjukhus, App Region Värmland
Similar places near
Claratappen Claratappen 874 meter Från huvudentrén sväng höger direkt efter receptionsdisken och rakt rakt fram så hitt...
Experio Lab Experio Lab 1 km Experio Lab koordineras av Landstinget i Värmland och är en samverkan mellan designdr...
Comment on this business

to add Centrum för klinisk forskning - Region Värmland map to your website;