facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Centrumgrillen

Address: Centrumvägen 5 , Västerhaninge 137 38, AB, SE
Phone: +46 8 500 235 65
City: Västerhaninge
Zip Code: 137 38



related searches: Centrumgrillen meny, City grillen Vetlanda
Similar places near
Daisys Daisys 1 km Daisys bjuder inte till alls här finns ingen längtan efter att servera just snabbmat ...
Reviews
Jag og min kompisar ätit här för två vecka sen. Jag bästälde en stycken hamborgare och min vän bästälde kebab talriken med sos. Vi åt up matten ock våran magar var ful. Väldigt got!
Fan sämst! Mycket bra! Jag gillar den inte mycket, men väldigt bra! Jippi! Jag spydde! Av ren lycka! Och matförgiftning! Mycket dåligt! 10/10 Ostsmörgåsar!
En helt okej grill med det mesta så som hamburgare, korv och köttbullar på menyn. Trevlig personal och hyfsat gott om sittplatser. Dock så är stället ganska slitet och en renovering vore nog bra i framtiden. Gott om parkeringsmöjligheter i Västerhaninge Centrum.
Beställde två hamburgare en 150 g vanlig och en 150 g sambal. Lite väl att ta 15 kr extra för lite jalapeno och annan dressing än vanlig plus att fick kanten på en tomat. Betalar man 75:- kr för en hamburgare vill man gärna ha en riktig tomatskiva i. Annars goda hamburgare. Saknar dock saltgurka det hade gjort susen Mycket trevlig personal som alltid är trevliga och skämtsamma.
Grymt schysst och spännande meny, mycket variation och bra med grubb för stålarna! Riktigt social och trevlig ägare som man kan prata lite trams med medans man trycker ner en tunnbrödsrulle. Rikitgt stämningsfull och hemtrevlig lokal dessutom! Blir helt enkelt inte mycket bättre än såhär va, tummen från en mycket nöjd kund som kommer tilbaks runt påsk!
Otrevlig och noll känsla för service. Dessutom var personen som sålde korven förkyld i dessa corona tider. Åt en kokt korv och några timmar senare spydde man och fick feber.
Tråkig bukfylla. Hamburgaren var dränkt i dressing. Pommes satt ihop. Högrev skulle det vara i kötten men den var lika platt och kompakt som vilken skräpburgare som helst.
Som vilken grill som helst. Trevlig kille som sköter grillen. Skulle önska att det kunde varit lite fräschare lokal om man ska sitta inne och äta.
Otroligt trevlig ägare, har aldrig fått fel på order, städat och möjlighet att sitta ute och äta.
God hamburgare och pommes. Mycket att välja på. Trevlig personal.
Comment on this business

to add Centrumgrillen map to your website;