facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Centrumkonditoriet Alunda

Centrumkonditoriet Alunda
Address: Centrumvägen 6 , Alunda 747 31, C, SE
Phone: +46 174 100 77
City: Alunda
Zip Code: 747 31


Reviews
Mycket gott , nybakat.trevligt och mysigt, köper med oss goda tårtor o annat gott. Är ofta i Alunda då vi tankar bilen i macken och besöker Dotterdottern m fam som bor ca50 meter därifrån och Ica affären. Dottern bor på landet ,så vi åker dit o tankar och handlar.Dottern har det, Krångligt med buss,får ta bil ca 2 mil till bussen.811an som går till Dotterns arbete, Och förbi Alunda, och till Uppsala Resecentrum,alla bussar går,därifrån Lantbussar och Stadsbussar även Till Arlanda.och där får jag kliva på 811an till bl Alunda, östhammar mm.
Fint café i en atmosfär som känns som den stått orörd i 50 år. Helt ok utbud för att ligga på en relativt liten ort. Blåbärsbullen var väldigt färsk och god och kondisbiten med hasselnötsfyllning och pistage- och mandelbotten var supergod! Den här gången stannade vi aldrig där och fikade utan vi tog med oss men den härliga gammaldags atmosfären lockar så nästa gång blir det nog ett längre stopp!
Genuint cafe med goda bakverk!
Gott, trevligt, fint!
Alltid gott och färskt! Trevlig personal och underbar doft från ugnen
Så gott lika spännande varje gång
Färskt och trevlig personal! Skulle kunna ordna med Latte och inte bara vanligt bryggkaffe.
Mer genuint kondis än så här blir det inte. Som en tidsresa till 80-talet med tjock-TV och allt.
Trevligt genuint konditori. Färskt fikabröd och gott kaffe som var nybryggt. Trevlig inredning med 50-tals stuk. Ta en fika och njut en stund i mysiga Alunda.
Vi kände oss varmt välkomna. Mycket mysigt konditori.
Comment on this business

to add Centrumkonditoriet Alunda map to your website;