facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cervera

About

I våra produkter finns upplevelser, underbara middagar, fester och en härligare vardag. Hos oss finner du gedigen kunskap, unika tjänster och ett utvalt sortiment. Tillsammans vill vi inspirera, utmana, förenkla, vässa och förbättra.



"Vi är Sveriges största butikskedja för kvalitetsprodukter till köket, bordet och hemmet. I våra produkter finns upplevelser, underbara middagar, fester med vänner och familj, och en härligare vardag. Vår ambition är att inspirera, utmana, förenkla, vässa och förbättra."
Address: Frölunda Torg, 421 42 Västra Frölunda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +4631491133
City: Västra Frölunda
Zip Code: 421 42


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: Cervera Lleida, Cervera to Barcelona, Cervera Cádiz, Aquelarre de Cervera, Cervera Spain map, Cervera meaning, Cervera fleet, Cervera in English
Similar places near
Haga Hem Haga Hem 140 meter På Haga Hem hittar du härlig inspiration och spännande upplevelser för alla dina sinn...
Indiska Magasinet Indiska Magasinet 180 meter Alltid bra. Snyggt och prisvärt.
HOME BY INTRO HOME BY INTRO 2 km Vi anlitade Intro inför försäljning av vår lägenhet. På kort tid hade de förvandlat v...
Skaldjursportalen Skaldjursportalen 2 km Vi säljer kokta färska havskräftor i Fiskebäcks fiskhamn. Beställ dina kräftor via s...
MACE GÖTEBORG MACE GÖTEBORG 3 km Nr 8 på menyn innehåller inte spenat. Vad hände här?
Perfect Home AB Perfect Home AB 3 km Perfect Home säljer vackra, moderna och klassiska inredningsartiklar. www.perfecthom...
Reviews
Butiken har en trivsamhet, men tyvärr har inte personalen det. Attityden är genomgående tråkig.. En "charmkurs" hade kanske hjälpt upp situationen. Bäst hade nog varit om den byttes ut helt.
Tar fullpris för produkter som reas på hemsidan, inga rea-märkningar, ointresserad personal. Många produkter saknas trots att det står på hemsidan att de finns i butiken. Handlar hellre på nätet än går in här.
Cervera Frölunda torget: Jätte otrevligt bemötande. Jag tog ett nummerlapp och när det var min tur blev jag ignorerad totalt och personalen på kassen gick och hjälpte någon annan i den andra kassan trots att jag stod vid kassen och sa tydlig att jag var näst på tur. Personalen i fråga har inte ens bett om ursäkta utan sa med fruktansvärt otrevlig ton att hon kommer. Kände mig förminskad och nonchalerad. Jag ska aldrig mer handla dit igen.
Denna butiken på platsalltså inte hemsida den är väldigt liten. Mycket saker, så de är svårt att gå i butiken med ryggsäck/shoppingpåsar. Priserna är samma som på hemsidan oftats.
Cervera Frölunda Torg. Stressad forcerad otrevligt bemötande. Jag frågade vad hon hette för hon var så extremt, kund nonchalant. Var där för att hämta en del till en mixer som gått sönder. Reklamtationsärende som vi fått vänta 3 mån på.
Blev bemött på ett så otrevligt sätt att jag blev obekväm... Berättade för den andra kassörskan vad som skett varpå hon istället var jättetrevlig och hjälpsam. Tyvärr räddar det inte upp, kommer aldrig gå tillbaka hit pga den unga brunetten som inte kan hantera stress på jobbet utan istället låter det gå ut över trevliga kunder.
Va inne igår och frågade om en kitchenaid stavmixer. Dom hade inga hemma, men tjejen i kassan va fruktansvärt professionell och hjälpte mig hitta en på Cervera Sisjön. Väldigt nöjd. Tusen tack ska du ha.
Långsammaste servicen i stan. Bad tyvärr om att få två paket inslagna. Personen bakom kassan hade inte fått lära sig att slå in ett paket. Allt gick i slow motion och resultatet ska vi inte prata om. Vi fick göra om det hemma. Noll känsla för kundservice.
Fick bra hjälp så dom visa deras webbplats, för dom hade inte det jag ville ha i butiken.
Bra hjälp och visade mig det jag var ute efter. Kommer gärna tillbaka
Comment on this business

to add Cervera map to your website;