facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Champex Animal

Address: Grimhult 306, Fliseryd
Phone: 049944770
City: Fliseryd



related searches: Plåtslageri Mönsterås
Reviews
Mkt trevlig personal! De har ett stort utbud men är alltid villiga att ta hem om det är nåt de inte har. För hundägare: de har en inhägnad där man kan släppa lös sina hundar och bänk och bord om man vill sitta. Vill man ta en fika så har de en mysig hörna inne i butiken där det finns kakor och kaffe-även specialkakor till hundarna
Mycket trevlig personal som gjorde mer än vad man kan begära för att hjälpa mig få ordning hos mina sköldpaddor. Det dom inte har ordnar dem helt enkelt. Fick oxå hjälp med talefonnummer till veterinär i området. Stort tack och på återseende!
Trevlig personal och bra utbud för Hund.
Denna djurbutik har bra priser, snäll och hjälpsam personal samt ett fik. Det som jag saknade men som jag samtidigt förstår är utbudet av råttgrejor, som specifik mat och selen. Men annars var det tipp topp. Rekommenderar starkt att ta en kik om man har vägarna förbi eller vill in och titta på en mysig liten djurbutik. Ligger bra till med kollektivtrafik som stannar nära. Öppettiderna kan inte kritiseras heller vill jag mena.
Familjär och prisvärd så.. underbar affär! Stort utbud av både foder, fiskar och tillbehör för djuren. Mysig personal. Rekommenderas varmt
Not just a store, but also a destination! Vilken bra service och super trevligt affär. Har hittar du allt som behövs för din husdjur.
Tack för super service, när jag glömt min träningsboll hemma i kalmar
Sällan en av varje artikel , utan ett brett urval av dom varor dom har hemma. Säljer även akvariefisk och har en liten hörna där du kan ta en kaffe med något gott!
Alltid ett bra bemötande och service! Finns inte något kollar hon gärna upp Om det går att ta hem!
Stor affär med bra utbud för en liten ort. Hade fått 5 stjärnor om de inte saknat just det märke vi har till vår katt, kanske småaktigt men ändå.
Comment on this business

to add Champex Animal map to your website;