facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Changers Hub

About

young creativity in the house of innovation
350sm free co-working space
700 members
based in alby, stockholm
one of the biggest hub's in sweden

Story

Changers Hub demokratiserar framgång genom att erbjuda platsen där dina idéer blir till verklighet. Välkommen att ta del av vårt co-working space där du kan sitta för att jobba tillsammans med andra drivna och kreativa, samt får ta del av inspirationsföreläsningarna som kallas för Changers Stories, våra unika kurser och bli coachad av våra idé-experter.

Changers Hub är en av Sveriges viktigaste och idag största hubbar inom ungt entreprenörskap. Vi finns i separat hus vid Subtopia, i Alby.

Changers Hub har sitt ursprung i Botkyrkas Banbrytare, ett initiativ startat av Fares Hamed och Amanias Abraha år 2014. Botkyrkas Banbrytare var ett samarbete mellan Botkyrka Kommun, unga ledare i Botkyrka och Tillväxtverket där man matchade ihop lokala idécoacher med unga entreprenörer. När det i augusti 2015 stod klart att Botkyrkas Banbrytare skulle få lokaler tillsattes Siduri Poli och Victoria Escobar i teamet, och Changers Hub föddes.
Precis som Botkyrkas Banbrytare handlar Changers Hub om det unika nätverket. Både du som är erfaren entreprenör och du som är ung innovatör är välkomna att bli medlemmar på hemsidan för att ta del av aktiviteter, nyheter och helt det bästa av Changers Hub.

www.changershub.se



"Innovation house with an open and free co-working space, lectures, courses and much more."
Address: Rotemannavägen 29, Norsborg, Stockholms Län, Sweden
City: Norsborg



related searches: Changers hub norsborg review, H2 Health Hub, Impact Hub Stockholm, No18
Similar places near
Shell 7-eleven Slagsta Shell 7-eleven Slagsta 1 km Här kan man tanka bilen eller ta en fika. Mycket trevligt plats. Har de renaste och f...
Sweden BNP Sweden BNP 1 km Bangladesh Nationalist Party Sweden
Comment on this business

to add Changers Hub map to your website;