facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Chaow Praya River

Address: Trädgårdsgatan 43 , Sundsvall 852 32, Y, SE
Phone: +46 60 15 54 57
City: Sundsvall
Zip Code: 852 32


Opening Hours

Monday: 11:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 13:00-22:00
Sunday: 15:00-21:00


related searches: Chao Phraya fish, Chao Phraya restaurant, Chao Phraya pronunciation, Chao Phraya Dinner Cruise, Chao Phraya Princess, Chao Phraya River hop on hop off, Chao Phraya menu, Mekong River
Reviews
Mysigt ställe med hög standard, kunnig personal. Bred meny. Stora och väldigt goda portioner mat.
Okej mat, men fick räkskal i min friterade banan vilket avskräcker mig från att beställa mat från denna restaurang igen. Hälsorisk deluxe!!! Var försiktig med allergier.
God mat till bra priser. Trevlig miljö också.
Mysigt ställe men när jag beställde en rätt med "tjock sås" och kött så fick jag en buljongsoppa med kött istället, inte det jag var ute efter... Enda svaret jag fick var att "det var så den är".... Men skriv inte "tjock sås" dådå! Personal var även stressad som påverka hela upplevelsen. Inga försök att lösa besvikelsen gör att man inte vill komma tillbaka tyvärr
Har varit bra tidigare, skulle äta där och dom öppnar kl 15 , öpp ade 15 07, otrevligt bemötande när vi frågade om öppningstiden? Var också där för att äta mellan jul och nyår, skulle vara öppet enligt nätet, ingen kom, 6 personer fick gå vidare. Väntade 45 min på.maten som var kall när vi fick den, värmer då våran mat? De här var sista ggr för vår del
Trivsam atmosfär med mysiga små rum Väldigt god mat i generösa mängder. Trevlig och tillmötesgående personal.Mat: 5/5
Både efterrätt och varmrätt var helt underbart gott. Mycket trevlig personal också.
Trevlig lokal med thai-inredning. Grymt god mat, vi åt 4 olika rätter och samtliga var enormt goda. Bra kyckling och mört kött. Magiskt och realthai.
Otroligt otrevlig personal. Vi kom in och presenterade oss, en stressad servitris sa att hon snart skulle komma men kom inte inte. Efter 10 minuter gick jag till kassan för att själv hämta menyn men då började den andra gapa om att " ni kan inte bara sätta er utan att säga till innan!? Vi sa att vi hade ju gjort det men nu var vi plötsligt otrevliga. Det slutade att vi gick då sådan behandling av gäster är oacceptabelt. Det var inte heller mycket folk!?
Snabb service och mumsig vegetarisk pad thai. Krispiga vårrullar. Kul inredning, man kunde utan svårighet låtsas att man var i Thailand. Lite sliten inredning, det var hål i underläggen. Man kunde sitta i mysiga små bås vilket var ett plus. Trevlig servitör.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Chaow Praya River.

Sundsvall thai

opening hours, reviews, map, satellite view. Chaow Praya River address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Chaow Praya River. On this website you can share your comments and experiences about Chaow Praya River with other people.

to add Chaow Praya River map to your website;Similar places near
Cherry Woken 2 Cherry Woken 2 562 meter