facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Chaplin Bar

Chaplin Bar

About

Välkommen till vår nya fina bar i hjärtat av Klippan. Kom in i värmen och njut av en god drink. Sista beställningen görs kl 00. Vi stänger 01. Vi ses!

Address: Åbyplan 2b, 26433 Klippan, Scania
Phone: 043510786
City: Klippan
Zip Code: 26433



related searches:
Similar places near
Rackis Restaurang Rackis Restaurang 128 meter Söndagsmiddag. Vitlöksbröd till förrätt. Souvlaki grillspett med tzatziki och pommes ...
Reviews
Är en pizzeria, har lite andra alternativ samt innehar fulla rättigheter. Trevlig personal. Barnvänlighet: Har barnstolar. Tillgänglighet för rullstol: Ramp.
God mat men okej service. Tog ca 20 minuter att få maten kl 6 en söndagskväll. Ganska högljutt inomhus.
Småstadspizzeria som också ha lite alternativ i form av plankstek med mera. Står sig bra i den lokala konkurrensen och parkering är ju tvärs över gatan så den är också praktisk att ta sig till med bil.
Bordet var ej torkad utan var smutsig fick själv torka av den. Trots nästan tom lokal. Ingen smak på den tunna pizzan alls! Den var för torr välstekt nästan bränd så att oxfilén var torr och för svart samt saknade färsk vitlök. Liksom för lite sås. Ingen sallad blev det heller serverad utan fick fråga efter den. Även salladen var inte den borde vara nämligen smaklös. Osmaklig. Pasta Carbonara var alltför snålt tilltaget samt fabriksgjord. Kycklingsallad medel men med rejäl pommes. Kycklingbröst hyfsad med klyftpotatis möjligen skulle vara mer sås. Salt liksom pepparkvarnar tom. Toaletten hygien har övrigt att önska... Avråder ett besök.
Riktigt mysigt ställe och dem hade den godaste pizzan jag ätit.
Första gången, men garanterat inte sista. Goda pizzor
Mycket gott. Himmelskt bröd!
Pizzorna är goda men snittet är rejält dyrt för att vara bypriser. De är iofs rätt goda så man har överseende för det mesta.
Fantasiskt trevlig restaurang med väldigt trevlig och serviceinriktad personal. Har nog den godaste hamburgare tallriken jag provat! Hemgjord burgare i pitabröd med sallad och dressing. Prova!
Var ju inte riktigt nöjd beställde peppar biff med grönpeppar sås biffen var seg och någon peppar såg jag inte till fullt med champinjoner ingen höjdare precis
Comment on this business

to add Chaplin Bar map to your website;