facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Charlie Chaplin Kebab

Charlie Chaplin Kebab
Address: Kampenhofsgatan 50, 451 50 Uddevalla
Phone: 0522-33022
City: Uddevalla
Zip Code: 451 50



related searches:
Reviews
De har ingen aning om hur man gör en tunnbrödsrulle. Dessutom smaklös.
Mycket god mat, en inte så serviceminded anställd och ett riktigt tråkigt ställe precis vid en parkering. Men rejält med mat och god mat, det är det viktigaste!Mat: 5/5
Mycket oengagerad personal,stod o höll på med sin mobil mest hela tiden. Kändes som man störde när man skulle handla.Ingen god mat heller.
Om du köper på morgon tex kebab, det kan hända att du får grillade kött från kvällen innan som var kvar när de stängde butiken. De kändes att de var hård, kallt och kändes som att äta tuggummi.
Nå väl för att kebaben väl är helt medelmåttigt ok så är det ett ganska stort bevis på inkompetens och yrkesslöhet att inte värma brödet när man serverar en varmkorv. Pressbyrån gör det bättre.
sämsta tänkbar bemötande när tar och beställer sitt käk på Charlie Chaplin. dem är en värda ens den här stjärnan dem fick nu utan det borde ha varit en överstryken stjärna. Så folket ni gör alla en tjänst genom att inte gå och köpa käk på Charlie Chaplin. så vidrigt är deras Käk som dem tar och serverar där.
En hamburgare 150 gr för 70 spänn? Haha! Ingen kärlek. Köpta frysta burgare kan du sälja för 50 kanske. Nej... fyllemat som bäst på sin höjd.
Kan inte ta en vanlig beställning och ingen God mat
Dålig service. Tog närmare 40 minuter att få en hamburgare. Den var god dock.
Ät inte här, betalade 85 kr för en kall kebabrulle med segt och torrt kött. Håll er borta.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Charlie Chaplin Kebab.

Uddevalla barbecue restaurant

opening hours, reviews, map, satellite view. Uddevalla location, how can i go. Charlie Chaplin Kebab address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Charlie Chaplin Kebab. On this website you can share your comments and experiences about Charlie Chaplin Kebab with other people.

to add Charlie Chaplin Kebab map to your website;



Similar places near
Sydamericarmen.se Sydamericarmen.se 1 km Vi har fantastisk Sydamerikansk Mat på ett och samma ställe. KOM TILL RESTAURANGEN O...