facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Charm Spa & Thaimassage

Charm Spa & Thaimassage

About

En av Stockholms bästa och finaste thaimassage salong.
https://www.thaimassageguiden.se/salonger/stockholm/vasterort/charm-spa-och-thaimassage_2074.html



"NY ÖPPNAD thaimassage salong nära Vällingby Centrum. Super fräsch och stor lokal med 3 behandlingsrum, riktiga uppvärmda professionella massagebänkar och även en stor jacuzzi. Lokalen är totalrenoverad, välkommen till Spa & Thaimassage.Kom och slappna av med en skön avkopplande massage eller djupgående massage bom så önskar. Vi tar bort all din värk och alla dina spänningar.Vi erbjuderThaimassage hård tryck och manipulerande massageOljemassage mjukare och avslappnande muskelmassageFotmassageEfter behandlingen kan du ta en skön dusch och självklart bjuder vi på frukt, kaffe eller te och en liten pratstund.Fri parkering finns på precis utanför och ca 350m till Vällingby centrums tunnelbana.Ring oss för tidsbokning eller bara"
Address: Duvedsvägen 13, 16265 Vällingby
Phone: 0700963505
City: Vällingby
Zip Code: 16265


Opening Hours

Monday: 09:00 - 20:00
Tuesday: 09:00 - 20:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Charm Thai, Thai massage Stockholm, Charm thai spa beauty by k k, Thai massage near me, Thaimassagegruppen
Reviews
Inredningen var mycket fin och tilltalande. Jag valde spa och massage. Började med att bada i 10 minuter. Tyvärr var vattnet alldeles för hett och på grund av dålig ventilation så blev det närmast 100 % fuktighet i rummet. Överfullt med skum också. Massagen var okej, men tyvärr för hårdhänt på fel ställen så jag undrar om de verkligen har utbildning på thaimassage, såg inga diplom på väggarna. Massören blev nonchalant och tappade känslan för service i slutet av massagen och man kände sig inte i fokus längre. Efter massage fick man bada igen, men det blev outhärdligt att vara kvar då det blev för varmt och fuktigt samt dåligt med syre, kan nog vara farligt om man har dåligt hjärta. Jag fick vatten att dricka i vilket fall och chans att återhämta mig i soffan en stund.
Jag besökte charm för första gången Jag säger att det är en av de bästa salong jag har varit på Mycket trevligt välkomnande ! Jag beställde en 60 min Flickan gav mig den bästa massagen Mycket bra service! Rummen är stora och ett bra duschrum övergripande är jag så imponerad,starkt rekommenderar jag det . Kommer att besöka igen snart.
Mkt duktiga Massörer här, efteråt är man som ny
Trevlig personal o mycket bra massage
Översatt av Google Det här är inte massage, allt är jock och de har inte respekt. Om du betalar för en timme är det bara 40 minuter. Original This is not massage, every thing is jock and they don't have Respect. If you pay for One hour it's only 40 minutes.
Comment on this business

to add Charm Spa & Thaimassage map to your website;