facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Children's - Upptäckarhuset

Address: S. Allén 26 , Hallsberg 694 30, S, SE
Phone: +46 582 61 13 37
City: Hallsberg
Zip Code: 694 30



related searches: Roligt for barn, Äventyr för barn, Att göra i Hallsberg med barn, Att göra med barn
Reviews
En blandning av lekland och förskola är det bästa sättet jag kan beskriva det här stället. Både byggnaden och inredning ger känslan av en klassisk förskola från 90-talet. I det här fallet är det dock inte fel. Alla barnen verkade ha superkul och min dotter fullkomligt älskade att vara här i de två timmar vi var där. Kommer utan tvekan komma tillbaka.
Helt ok för barn upp till kanske 10 år, min 5 åring var där på kalas och det tyckte han var skoj. Flera olika temarum och olika stationer med olika saker som aktiverar dom. Finns några soffor utställda så vuxna kan ta igen sig emellanåt. Har även mat och fika, ok pris och den toast jag åt var god. Så klart värt ett besök om du har leksugna barn i förskoleåldern.
Om du vill ha en inomhusaktivitet med barn, inte vill till ett lekland och tekniska Kvarnen i Örebro känns gjord, då är upptäckarhuset för dig. Som vuxen är det till en början svårt att se hur inträdet motiveras. Det är inte så stort och innehåller inte så mycket som ser särskilt spännande ut, förutom loksimulatorn då. Men barnen fann sig snabbt och lekte för fulla muggar. Mina barn hade jättekul här och det motiverar det i sammanhanget höga priset. Upptäckarhuset har också en liten servering, men den provade vi inte.
Fräscht, bra personal och massa roligt att upptäcka. Men däremot borde glassboxen flyttas eller inte vara så välfyllda... Alldeles för lätt att slinka åt sig glass för små fingrar.
Så rolig dag på Upptäckarhuset. M 3 och halvt år perfekt ålder ville aldrig gå därifrån! Vi klädde ut oss, dansade disco, spelade på olika instrument, handlade i matbutiken... men småbilarna till bilbanan var bortastulna. Jättegod hemlagad lunchmat!
Ganska dyrt om man jämför med Andy's lekland och andra aktörer men väldigt bra hjärnstimulans för barnen.
Helt okej ställe för barnen att leka på. Passar barn upp till 10 år. Synd att det inte ligger kvar på det gamla stället.
Mycket trevligt med många spännande rum för barnen att upptäcka. Fräscht och rent. Vissa leksaker var något slitna.
Kul ställe för barnen att leka på. Hade kalas för sonen som fyllde år och det var uppskattat.
Kul ställe för barn att upptäcka saker.
Comment on this business

to add Children's - Upptäckarhuset map to your website;