facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Chili Nam Nam

Chili Nam Nam
Address: Västra Kvarngatan 21 , Nyköping 611 32, D, SE
Phone: +46 155 21 00 92
City: Nyköping
Zip Code: 611 32


Opening Hours

Monday: 11:00-21:00
Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:00-21:00
Saturday: 11:00-21:00
Sunday: 11:00-21:00


related searches: Chili nam nam near me
Reviews
Liten brunhårig tjej i kassan som var totalt ointresserad och frånvarande. Beställde en nr 13 med biff och fick sega bitar kött samt smakade riktigt illa. Tog även en nr 12 med torr kyckling och även där var det bara att slänga. Borden inne på restaurangen var skitiga med matrester och kaffefläckar i princip på dom flesta borden. Men hon i kassan var för upptagen med sin telefon. Nog den äckligaste maten och sämsta stället jag varit på under mina 32 år.
Trevligt bemötande och fin service men tyvärr, maten var inte god. Vi beställde biff med basilika och den gick att äta men det var stora sega köttbitar och nästintill råa morotsbitar. Beställde även 9 bitars sushi och det gick inte att äta utan var bara att slänga. Tyvärr.
Det heta alternativet när dagen känns beige!
Gott, bra personal men tråkig helhets upplevelse. Fredrik
God mat, möjlighet till avhämtning, dyrt. Ingen ramp för handikapp,trappa. Svåröppnat för handikapp. 2019 mycket förändrat. Ny minskat utbud på mat, åtskilligt färre rätter, viss sås helt borttagen. Dock har priset gått upp betydligt och kontanter nekas, vilket dock är ett fullt lagligt betalningsmedel. Endast kortbetalning meddelas mycket nonsalant. Kunden meddelas att det bara är att vänja sig, inget trevligt bemötande. Dessutom höjt en portion med 40 kr för avhämtning. Kan inte rekomendera längre
Stället är ganska slarvit. Borden kladdiga det finns aluminium burkar på nästan alla bord och maten har dom gjort slarvigt. Kan bero på att resturangen är underbammanad. Det finns bättre ställen gå bara ner gatan till chojs garden så får du bättre asiatisk mat.
Vidrig mat, allt känns billigt och smakar som att maten stått i flera dagar. Dom fick mig att köpa 10 suchi bitar för 110kr istället för att rekommendera buffén för 90kr där man får ta hur mycket sushi som helst , sen när jag inser det får jag inte ens ta från buffén fast jag betalat mer än min pojkvän. Gör inte mitt misstag:
Ägaren går till personangrepp mot personer som ger välförtjänta dåliga recensioner på fb. Hänger ut bilder på personen och hens barn ger dom 1 i betyg och kallar hen för gris. INTE OK! Bojkott!!! Maten är väl ätlig men finns betydligt bättre matställen med betydligt mycket trevligare och kunnigare personal inom gångavstånd.
Byte av ägaren??? Det har blivit lite sämre men ska dit snart och återkommer med en uppdatering. Okt-2020: Denna gång var maten betydligt godare. Tror att variationen kommer p.g.a. personalens olika sätt att laga mat.
Jag tycker mycket om de vietnamesiska vårrullarna och den vegetariska woken med ris, men har inte testat så mycket annat, så de fyra stjärnorna är för de rätterna. På minussidan är priset, då jag tycker att 110 kr inte riktigt motsvarar vad man får, och dessutom har de höjt priset men minskat på det man får vilket är lite konstigt. Sen är toaletten lite nedgången och personalen bister ibland, men inte så illa att det stör egentligen.
Comment on this business

to add Chili Nam Nam map to your website;