facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Chililovers.nu

Chililovers.nu

About

Vi säljer fröer till ovanliga chilisorter och Exotiska grönsaker.
Vi driver även vår Chilifarm med över 100 olika chilisorter. Välkommen

Story

Vi säljer fröer till ovanliga chilisorter och Exotiska grönsaker.
Vi driver även vår Chilifarm med över 100 olika chilisorter. Här säljer har vi även gårdsförsäljning av färsk chili.

Chililovers.nu är en systersida till den populära grilljajten BBQLovers.se. Här finner du intressanta chiliprodukter till försäljning och allt du behöver veta för att få så bra resultat av din chiliodling.
Butiken finner du på www.chililovers.nu och på Vedbyvägen 60 i Klippan.



"På vår Chilifarm odlar vi upp över 120 olika chilisorter. Dessa används till våra produkter som säljs via vår webshop eller på plats när vi är här.Vi har inga specifika öppettider utan är vi på plats är dörren alltid öppen för dig."
Address: Vedbyvägen 60, 264 35 Klippan, Scania
City: Klippan
Zip Code: 264 35


Similar places near
Gyllsjö Bär & Frukt Gyllsjö Bär & Frukt 3 km I det frösådda sortimentet finns bland annat olika kryddor och örter, många olika sor...
Reviews
Dålig grobarhet på frön och jag har fått förväxlade frön i påsen 3 gånger. Dålig kontakt via kundtjänst, mestadels får man inget svar alls.
0% grobarhet efter nästan 3 månader på de frön jag beställt. Ingen respons från kundtjänst vid kontaktförsök. Rekommenderas ej.
Tyvärr väldigt låg kvalitet på de frön jag fick likt Johans recension, vissa sorter grodde inte ett enda frö. De svarar heller inte på mail
Snabb leverans, fick dom frön jag beställde men tyvärr dålig grobarhet på fröerna under 20%. Jag använde mig som jag alltid gör av värmeplatta och blötläggning av fröerna i ett dygn och Hasselfors s-jord
Jag är mycket nöjd. Både med kontakten och produkterna. Det var lite lång leveranstid, med det beror på PostNord så det kan inte Chililovers lastas för.
Beställde fröer som levererades smidigt och snabbt men några månader senare kan jag surt konstatera att jag inte fått de sorter som jag beställde! Rekommenderar verkligen inte detta företag.
Beställde fröer i våras, inga fröer kom. Försökte kontakta dem länge utan att lyckas, plötsligt en dag några veckor senatekom det ett paket med fröer. Beställde i Augusti igen, stod att de skulle levereras senare i september. Helt ok för mig för de skulle vara till 2021 säsongen. Nu i december skulle jag inventera mina fröer, då kom jag ihåg att jag beställt i augusti, men de har misslyckats med att leverera igen... Denna gången orkar jag inte försöka få kontakt med dem igen så jag beställer på annat ställe nu och kommer aldrig mer beställa någonting här.
Underkänt, 1v från beställning tills det skickas
trevlig och kunnig personal, väldigt kul att gå runt bland plantorna och plocka på sig färska chilli`s av alla dess slag direkt från plantorna
Mycket trevlig butik, och mycket starka Chilli's.
Comment on this business

to add Chililovers.nu map to your website;