facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Chill Out 2.0 Mellbystrand

Chill Out 2.0 Mellbystrand

About

Välkommen till Chill Out. Vi finns på Sveriges längsta sandstrand, bara 10m från vågorna! Hos oss äter du & dricker gott. Välkommen att "chilla" med oss!



"Välkommen till vår strandrestaurang Chill Out där vågorna möter livemusik och solnedgången målas mot en fantastisk kuliss. Njut av en varierad meny och smaka på uppfriskande drinkar från vår bar. Med sittplatser på trädäck eller i sanden kan du avnjuta maten och ta in den enastående utsikten. Upplev den fängslande atmosfären med livemusik som förstärker den kustnära känslan. Kom och låt dig förflyttas till ett tillstånd av ren lycka vid havet."
Address: Birger Pers Väg 0, 312 60 Mellbystrand
City: Mellbystrand
Zip Code: 312 60


Similar places near
Barbella Barbella 338 meter
Reviews
Underbar solnedgång vid havet när sommaren är som bäst. Men maten var tyvärr under all kritik. Extra nachos var bara extra nachos och defenitivt inget extra pulled pork. Gå dit, ta en drink, men hoppa maten.
Platsen bra. Sämre med maten. Fick en pulledpork burger med pommes. Båda delar var väldigt salt. Näst intill oätbar. Väldigt dyr salt.
usel resturang, personalen är otrevliga mot dom som jobbar och dålig service, maten är verkligen inte värd pengarna.
Urdåligt det fanns inte ens kvar men det står att det skall vara öppet
Perfekt sommarrestaurang!
Jag brukar säga att alla människor bör ha jobbat inom service någon gång i livet. Men när inte ens ägaren av en restaurang, en man med troligtvis livserfarenhet, förstår innebörden av vad service betyder så kanske han borde städa trappuppgångar istället.Mat: 1/5
Uselt bemötande. Kommer aldrig tillbaka. Ägarna borde byta bransch.Mat: 1/5
Synd att det var så många meter till havet så att man inte kunde sänka stället…. Katastrof!
Comment on this business

to add Chill Out 2.0 Mellbystrand map to your website;