facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Chill Out Sushi

Chill Out Sushi
Address: Linnégatan 16, 21612 Limhamn, Skåne Län, Sweden
Phone: +4640966060
City: Limhamn
Zip Code: 21612


Opening Hours

Monday: 16:00 - 21:00
Tuesday: 16:00 - 21:00
Wednesday: 16:00 - 21:00
Thursday: 16:00 - 21:00
Friday: 16:00 - 22:00
Saturday: 16:00 - 22:00
Sunday: 16:00 - 21:00


related searches: Chill Out Sushi malmö, Sushi Limhamn, Aiko Sushi, Sushi Trelleborg, REKO sushi, Sushi Yama meny, Salad and Sushi, Sushi Rebellion
Reviews
Alltså chill out har verkligen blivit så dåligt. Jag bad om en 15 bitars sushi UTAN avokado eftersom jag är allergisk. Skrev specifikt att jag är allergisk. Fick hem sushin med 6 makibitar inlindade i avokado, och även bitar av avokado inuti. Dessutom så betalade jag extra för att få en deluxe, men det var inte ett uns av deluxe med bitarna, ingen speciell topping eller något, utan vanlig standard 15-bitar. Min kompis som beställde 15 bitar LAX såg identisk ut med min deluxe. Att beställa från er var pengar i sjön. Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det. Kommer aldrig beställa från chill out igen.
Om man gillar traditionell ren sushi, så kan man bli besviken, men önskas mer smaksatt sushi, med såser och garnering, där fisken inte spelar huvudrollen, så blir man nog nöjd. Trevligt personal, skön miljö i eget mysigt rum.Mat: 3/5
Mysig lokal, standard sushi. Inget som stack ut
Fantastiskt bemötande och god sushi. Tveksamt om miljön är den rätta när solen skiner.
Vad har hänt ? Detta stället var toppen för några år sedan…Dottern beställde sushi - totalt smaklösa - jag beställde Biff Sashimi - det var visserligen en ”liten för 119kr” som jag beställde - men så liten …. Köttet var lagt i en äcklig o salt marinad och kändes och smakade unket gammalt?. Några förskrämda jordnötter och lite salladslök ovanpå .. inte ens lite smakligt var det .. skärpning.
Genuint god sushi med hög kvalitet på ingredienser och tillbehör som kombineras träffsäkert med husets japanska vin. Därtill suveränt trevligt bemötande och snabb service.
Enklare betalsätt krävs för full pott.Mat: 5/5
Hundvänligt!! Bra bemötande, trevlig personal.Tjänst: 5/5
Galet mörk lokal, för hög musik, menyn väldigt smal med få alternativ avseende typ av fisk. Den mat vi fick in kändes dock ypperligt fräsh och smakade utmärkt.
Stans bästa sushi med fantastisk bemötande och otroligt fin inredning. Fresh och mkt god sushi
Comment on this business

to add Chill Out Sushi map to your website;