facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Chillin Inredning & Café

Chillin Inredning & Café

About

Härligt Cafe' i PORT 73 med annorlunda, hemtrevlig miljö. Här kan du fika eller äta i lugn och ro. Läsa en tidning och hämta inspiration. Välkomna in önskar personalen Er alla.

Address: Nynäsvägen 21 Handen, 13647 Haninge
Phone: 087777800
City: Haninge
Zip Code: 13647


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Chillin inredning & café haninge menu, Chillin inredning & café haninge kommun, Chillin inredning & café haninge reviews
Reviews
Bästa fiket jag vart på inom Stockholms gränser. Bra utbud, bra priser, rent och fräscht, otroligt mysig, fin och avslappnande inredning och personalen otroligt trevliga. Och det som gör att jag skulle vilja ge detta ställe mer än 5 stjärnor som är max är att utöver kortbetalning så accepterar detta ställe kontanter och det är så bra.
Snabbt in och för att köpa lunchmacka och färskpressad juice. Satt i bilen och åt på väg tillbaka till jobbet och då var det för sent att åka tillbaka. Mackan var torrt och smaklös och sk. färskpressade juicen smakade mögel. Fikar aldrig mer här.
Trevlig personal och gott att äta både fika och mat har det varit dom ggr vi varit här och det är ett flertal gånger.Mat: 4/5
Café Chill in var ett bra café med god fika och trevligt stället att besöka på söndagarna. Det var gott kaffe.
Så mysigt där fika och ta med sig vän in det är plats så lugnt och härlig musik talet american! Jag älskar den
Fint vintage miljö, god fika
Brukar mest fika där, men det går att få enklare mat eller en sallad. Alltid färskt och gott fikabröd. Enligt mig, traktens godaste fruktpajer. Trevliga tjejer som jobbar där, men har lite svårt att säga ifrån när det blir för trångt vid disken.
Alltid trevlig personal och suverän service! Fräscht och gott!
Ett otroligt mysigt café som ligger på ett lite otippat läge mitt i Port 73. Omgivningen är inget som stör, utan caféet lyckas hålla en otroligt mysig atmosfär. Trevlig service och bra mat! Rekommenderas varmt
Sällan man upplever så urusel service från personal på ett ställe, ännu mer häpnadsväckande är det när man får veta att det är ägaren som man mött.
Comment on this business

to add Chillin Inredning & Café map to your website;