facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for China Corner

Address: Sankt Eriksgatan 39 , Stockholm 112 34, AB, SE
Phone: +46 8 651 50 40
City: Stockholm
Zip Code: 112 34


Opening Hours

Monday: 11:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 11:00-23:00
Saturday: 12:00-23:00
Sunday: 13:00-22:00


related searches: China corner stockholm restaurant, China corner stockholm menu, China corner stockholm reviews
Similar places near
Jenny dumpling och sushi Jenny dumpling och sushi 120 meter Äntligen en restaurang som gör egna gyoza dumpling. Mycket gott!
Hangchow Hangchow 275 meter Bra ställe, billig öl och trevlig personal!Mat: 4/5
Mooncake Mooncake 584 meter Wow vilken mat! Kök och personal överträffade våra förväntningar och då hade vi ändå ...
EatEast EatEast 878 meter Genuin Szechuan-mat, god och vällagad. Här har du, utöver väldigt god anka och masso...
Hong Kong Restaurang Hong Kong Restaurang 1 km Restauranten som introducerade kinamat i Sverige och fyra små rätter. Kvalitén på mat...
Lilla Kina Lilla Kina 1 km Ingen märkvärdigt men gott! Aningen trött stämning i lokalen som borde ses över lite!...
Weidao Weidao 1 km Wow, what a place the atmosphere was Divine and the food was out of this world. This ...
China Wang China Wang 2 km God mat, bra priser och trevlig stämning.
Holy Monkey Holy Monkey 2 km Otroligt otrevlig. Sjukt dålig mat. Härmar mig och skrattar åt migpersonalen. Sjukt d...
WÄNG izakaya WÄNG izakaya 2 km Gott med asiatisk tapas. Fina smaker på rätterna och okej priser på varje rätt. Mysig...
Chopsticks Fastfood Chopsticks Fastfood 2 km Beställt biff med barbecue sås äkligt, inget smak. Biff med lök, det samma, inget sma...
Mandarin City Mandarin City 2 km Helt vanlig china buffé, dock utan glass till friterade bananen. Det skulle man bestä...
Ping's Sakura Ping's Sakura 2 km Detta ställe har allt god mat, trevlig personal och en härligt lugn atmosfär, en lite...
Djingis Khan Djingis Khan 2 km Buffén var härlig med ett stort utbud där man fick plocka sina råvaror själv och däre...
Lao Wai Lao Wai 2 km Om jag fattade det hela rätt är det här en restaurang med vegansk mat från Kina och T...
Kokyo Kokyo 2 km Allt var Väldigt Gott! Fräscha grönsaker, goda såser, frasiga dumplings, smakrik tofu...
Chopsticks Fastfood Chopsticks Fastfood 2 km Maten var god och varierad. Restaurangen är stor men det kan kännas som att man sitte...
Reviews
Jättemycket jättegod kinesmat. Den dagen de lär temperera vinet, kommer många av dem få fem stjärnor av mig. Vi hade inflyttningsfest med 10 personer här. Serveringen flöt på bra. De flesta ville ha fyra små rätter, alla var nöjda. Jag chansade på yakiniku och blev jättenöjd också. Servitören var snabb och trevlig, men skulle kanske behövt en kollega till. Priserna var humana och totalen ingick min kalkyl. Interiören var kinesisk och tilltalande på sitt sätt.
Klassisk kinarestaurang på S:t Eriksgatan mittemot Daglivs. Riktigt schyssta luncher där det ingår bröd, sallad, dryck och kaffe. Annars finns det självklart á la carte med klassiska rätter kvällstid eller om du vill ha något annat än de alternativ som ingår i luncherbjudandet.
Inredd som en vanlig kines. Mycket trevlig dam Wontonsoppa med underbart goda Wontons. 2 ggr tillagad fläsk. Lite torrt fläsk. Använde lite av den starka chillisåsen.Mat: 3/5
China Corner är som en klassisk kinakrog och den är precis som kinarestauranger var när dom först kom till Sverige på sjuttiotalet. Det är något pålitligt med restaurangen och man blir nöjd med maten och miljön är mysig och ombonad. Det allra bästa var vårrullen som jag tog som förrätt och servitrisen påpekande att dom gör sina egna vårrullar och det kändes att det var kvalitet och något utöver det vanliga.
Maten håller inte måttet. Har man ätit genuint kinesisk mat, kan man känna sig lite besviken. Inte riktigt dem ursprungliga ingredienserna som man förväntar sig i kinesiska rätter. Men någorlunda smakrika ändå. Undvik desserterna dock!
Gott att få uppleva en restaurang som har sett likadant ut sedan 1978. Inredningen håller. Trevlig personal.
Jag satte min fot först här 1991, vi sprang runt hälsade på kocken i köket fick klubbor. Tiden har gått och det ser exakt likadant ut slitna lacken och samma toner från högtalarna. Då på den uppskattade man 4 små rätter, men något har hänt den är inte som den ska vara. Torrt fel ingredienser. Även biff med babuskott är annorlunda. Men jag antar att på 30 år förändras saker även smaken. Kommer alltid gå hit även om man byter namn på gatan eller resturangen. Gör inget om man målar om.
Köpte scampi med sötsursås. Väldigt besviken, räkorna var inte alls goda. hårt och gammalt ris, sötsurasåsen smakade inte heller bra. Trevlig personal iallafall.
Bra service å trevlig personal men fyra små rätter höll verkligen inte måttet. Smaklöst, fel ingredienser å torr friterad fläskfilé. Tyvärr.
Är stamkund sedan flera år tillbaka. Menyn och inredningen kan behöva en liten uppfräschning. Vissa maträtter är något dyrare äv vad de borde vara men servicen är värd 5 stjärnor. Rekommenderas!
Comment on this business

to add China Corner map to your website;