facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for China Restaurang

Address: Rådhusgatan 39, 593 33 Västervik
Phone: (0490) 217 25
City: Västervik
Zip Code: 593 33



related searches:
Reviews
Väldigt god mat! Vi åt A la carte Skulle gett 5/5 om vi inte behövt vänta 50 min på maten, att vattnet kostade 7kr/person och ”doggiebag” kostade 10kr/lådan Så ta med egen matlåda om du vet att du inte orkar äta en hel portion
Bra personal som snabbt kan trolla fram godkänd mat till vettiga priser. Inte världens mysigaste atmosfär.Mat: 3/5
Överraskande god mat! Flera i sällskapet tog olika rätter med anka, alla var mycket nöjda. Enda minus var svagt vegetarisk utbud men mycket god rätt med stekta grönsaker och ris. Vi beställde olika förrätter och alla var mycket nöjda; allt ifrån vårrullar, olika soppor och steka räkor. Rekommenderar om du är sugen på vällagad och välsmakande asiatisk mat.
Bra traditionell kinesisk restaurang. Äter alltid här när jag är i Västervik. Pekingsoppa och Biff shop suey är favoriterna
Bra mat trevlig personal. Rent och snyggtRekommenderade rätter
Mycket trevligt restaurant, maten överlag smakar inte som din generiska Kina restaurant. Servicen är superb och serveringen går snabbt. Atmosfären är väldigt typisk asiatiskt mat hak med någon lågmäld piano musik och inredning som inte har uppdaterats på 20 år. Priset håller trots svåra tider endå en rimlig nivå och finns inte mycket att klaga på.
Lite smaklöst. Annars va allt helt ok.Mat: 3/5
Låt er inte luras av den något slitna interiören, som säkert varit med från allra första början, för här serveras den bästa asiatiska och kinesiska maten i Västervik, kanske i Småland... Den här ägaren och kocken har verkligen kunskap och kompetens om det kinesiska köket. Kan det bli bättre? Tror inte det.
En resturang som alltid levererar. Är man sugen på god och väldigt prisvärd asiatisk mat så är det hit man ska. Vårrullen är i en klass för sig själv. Dess enda nacksel är just läget, och en sådan resturang med så hög kvalitet förtjänar bättre.
Trevlig personal som var var hjälpsam fast vi var sent ute med att äta middag. Maten vad god, kyckling med cashewnötter och wokade grönsaker smakade väldigt gott. Friterad kyckling med sötsur sås fick godkänt. Stora portioner så du är förberedd på att äta mycket. Väldigt lugnt i lokalen, behaglig inredning. Kan rekommendera stället!
Comment on this business

to add China Restaurang map to your website;