facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Chokladskolan - Cacao & Co Chocolate School

Chokladskolan - Cacao & Co Chocolate School

About

Välkommen till Chokladskolan i Nora - Sveriges första chokladutbildningscentrum

Story

Chokladskolan erbjuder utbildningar för både hemmakonditorer och proffs. Våra utbildningar är endagsutbildningar som kan byggas på med temakurser och fortsättningssteg i olika nivåer.

Chokladskolans studio ligger alldeles intill Hagby Gård och Hagbydammen, ett stenkast från kvarteret Bryggeriet med Whiskydestilleri och 1 km från Noras gamla stadskärna.

Vårt kök är designat av kökstillverkaren Ballingslöv. Vi tar emot max 10 st elever per utbildning.

Chokladskolan undervisar ca 500 kursdeltagare per år. Några av våra elever har blivit leverantörer av choklad till Kungafamiljen, andra har fått stor uppmärksamhet i teve och tidningar.

Vår målsättning är inte bara att våra kursdeltagare ska bli framgångsrika pralinörer utan även duktiga företagare- därför bistår vi även med kontakter till chokladmaskintillverkare och ger råd kring marknadsföring och finansiering. Vi har ett stort kontaktnät i branschen.

Chokladskolan är även en av Sveriges största återförsäljare av verktyg till pralintillverkning. Vi är agenturer för den Belgiska formtillverkaren Chocolate World samt har ett nära samarbete med Femtorp som är generalagenter för det spanska chokladmärket Chocovic.

Chokladfackhandeln kan besökas på nätet på www.marron.se och finns även som fysisk butik bredvid chokladstudion. Adressen är Hagbyvägen 26 i Nora. Butiken har öppet på helger i samband med chokladkurser. Under övriga tider tas bokade besök emot. Ring och bestäm tid med Ingela Svedbro på 070-3193464.

Varmt välkommen till en värld av choklad!

Pralinör Ingela Svedbro, Huvudlärare och ägare av Chokladskolan
Marcus Granbomm, Administratör, Web- och reklamansvarig

Address: Hagbyvägen 26, 713 30 Nora
Phone: 070-3193464
City: Nora
Zip Code: 713 30



related searches: Chocolatier utbildning, Choklad och konfektyr utbildning, Kungsgatan 36 H Nora, Chocolate World pralinform, Päron pralin, Blåbärspralin, Semmelpralin, Champagne pralin recept
Similar places near
Studiefrämjandet i Bergslagen Studiefrämjandet i Bergslagen 376 meter Fantastisk afrikansk dans! Jag vill göra detta igen! Dåliga lokaler tyvärr.
Hjernet i Nora Hjernet i Nora 648 meter Komvux är till för dig som behöver nya kunskaper eller som behöver fördjupa dina gaml...
Nora Veganutbud Nora Veganutbud 1 km Känn er fria att tipsa hejvilt om godsaker som är skonade ifrån onödigt våld! :) ...
NoraGlass NoraGlass 1 km Riktigt god och bra glass samt trevlig personal! Dagens nya smak var fläderblom och d...
Knut & Tova Knut & Tova 1 km Knut & Tova är en ny slöjd- och hantverksbutik i Nora, som kommer att öppna i slutet ...
Brödcykeln Brödcykeln 4 km Brödcykeln
Moa Molitors Relationsmakeri Moa Molitors Relationsmakeri 7 km Förstärkningsträning med belöning i fokus Tillämpad beteendeanalys Dressyr vid hand ...
Hult Säteri Hult Säteri 9 km Jättegod mat, trevlig och omtänksam personal! Rent, snyggt och fin miljö. Verkligen v...
Hälsokväll Hälsokväll 20 km Kväll med intressant föreläsning inom ämnet hälsa, matlagningsdemonstration och provs...
Comment on this business

to add Chokladskolan - Cacao & Co Chocolate School map to your website;