facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Christian Hedberg

Christian Hedberg

About

Paraicehockey / Föreläsare,Författare

Paralympier PyeongChang 2018 och Sochi 2014
Boksläpp 2016- Ingen vill dricka kaffe med någon som är bitter

Story

Christian Hedberg
2006 Föll jag ner från ett berg. Min säkerhetsutrustning fungerade inte utan jag föll handlöst ca 10meter. Detta Resulterade i en ryggmärgsskada i nivå TH12(förlamad från naveln och ner) och en krossad vänster hand.

När allt kommit i kapp och alla akuta operationer var klara. Började jag fundera vad jag skulle göra för att hålla min smärta i schack. Jag började idrotta lite smått och de gick rätt bra spelade Innebandy och efter 1 säsongs spel kom jag med i rullstolsinnebandylandslaget. och innebandy var huvudsporten fram till Augusti 2013.
Agusti 2013 började jag spela Paraishockey (Kälkhockey).

De var de svåraste och mest fysiskt kärvande som jag gjort. Jag gjorde en jätte satsning för att jag tyckte att de var kul och den satsningen gjorde att jag kom med i landslaget. De kanske verkar som en lätt sak. Men de var åtskilliga timmar per vecka som tillbringades i ishallen i Hedemora. många 8 runt teknings cirkeln blev de dagligen.

Jag tog en plats men inte som någon nyckelspelare utan som avlastning. Mitt mål till Sochi var att få spela 2 minuter/ match och de fick jag. Jag var inne som minst 2 minuter/ period. Vilket låter kanske lite men jag var inte bättre än så.

Nu är de avklarat några fler säsonger Paraishockey med ett Silver i B-vm och en 6 plats i VM.

Senast Kvalat till Paralympic i PeyongChand Sydkorea 2018 Spelandes Paraishockey

Address: damastvägen 5, 77636 Hedemora
Phone: 0707473425
City: Hedemora
Zip Code: 77636


Comment on this business

to add Christian Hedberg map to your website;