facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cinnamon Göteborg - Drottninggatan 30

Cinnamon Göteborg - Drottninggatan 30

About

I vår butik på Drottninggatan 30 i Göteborg, hittar du Cinnamons hela sko och väsksortiment. Välkommen till skobutiken med riktigt bra service! För öppethållande under helgdagar se fliken konceptbutiker Göteborg på www.cinnamonskor.se



"Cinnamon är det svenska skomärket som är bra för fötterna. I vår konceptbutik hittar du hela Cinnamons sko- och väsksortiment för kvinnor och män. Här finns allt från ulltofflor och sandaler till kängor och pumps! Extra stora och små storlekar men även skor för problemfötter.Välkommen att få riktigt bra service av vår kunniga personal. Alla Cinnamons skor har urtagbara innersulor som kan bytas mot egna skoinlägg.I vår butik i Göteborg kan du i vår ortopedskoavdelning, Skokliniken, kan du få tillverkat personliga skoinlägg av Leg. ortopedingenjör Stefan Nithander. För tidsbokning av inlägg, ring: 070-6013454."
Address: Drottninggatan 30, 41114 Göteborg
Phone: 031135660
City: Gothenburg
Zip Code: 41114


Opening Hours

Monday: 10:30 - 18:00
Tuesday: 10:30 - 18:00
Wednesday: 10:30 - 18:00
Thursday: 10:30 - 18:00
Friday: 10:30 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Cinnamon göteborg drottninggatan 30 gothenburg reviews, Cinnamon göteborg drottninggatan 30 gothenburg map, Best fika Gothenburg, Best bakery Gothenburg, Haga Gothenburg
Similar places near
Shock.se Shock.se 262 meter Trevlig personal, fin affär. Avkomman helt såld, hit lär jag väl få gå igen.
Sneaky Steve Sneaky Steve 320 meter Snygga men otroligt obekväma. Skoskav av alla par jag haft.
Bäckebolskor.nu Bäckebolskor.nu 7 km Det är en bra affär mycket bra personal lät att få skor.
Hönö Skor Hönö Skor 19 km Trevlig personal och jag brukar hitta det jag söker till bra pris
Reviews
Kvinnan som betjänade mig var tillmötes, kunnig och trevlig som en frisk fläkt. Tack! Hälsningar från kunden som testade alla snörskor samt köpte, orange, cerise och röda snören. Så nöjd!
Mycket välgjorda skor i bra material. Köpte andra paret som jag har i arbetet. Går väldigt mycket och fick inget skav. Nöjd är jag.
Härlig stor rymlig butik med något för varje smak. Stort utbud av skor i härlig design även med stort fokus på olika fotproblem som kan uppstå. Mycket kunnig personal som dessutom är mycket serviceinriktade ,man känner att de verkligen tar sig tid för varje enskild kund. Personalen har även ett stort plus de är ärliga och "glimten" i ögat om du inte går ut med en påse från Cinnamon så har du i alla fall fått 100% service
En ny innehavare av en gammal skobutik som var specialist att ha skor för " speciella fötter". Pratade med biträdet om denna förändring och hon gav mig denna informationen. Sko sortimentet var bra och det fanns många fina skor min fru provade några par och hon tyckte om modellerna samt bekvämligheten. Men priserna var mycket dyrare än vad vi förväntade oss så vi köpte inget av den anledningen. Vi hittade motsvarande sko på nätet till ett mycket bättre pris, detta blir nog tyvärr för butikerna ett vanligt beslut bland oss kunder som kan göra shopping via nätet , för att hålla nere priset.
Helt underbara skor Suveränt hjälpsam personal som verkligen ger bästa servicen på alla sätt. De kan verkligen sin sak det är skor man blir glad både i foten och humöret då det finns mycket härliga färger och mönster att välja mellan. Det finns olika modeller utifrån vad just din fot behöver. Dessutom finns det härliga lite häftiga skosnören eller varför inte titta på de snygga väskorna Tveka inte utan gör ett besök jag rekommenderar det
Trevlig o hjälpsam personal
Mycket trevlig personal, fina och sköna skor. 4 månader senare var det dags för vinterskor. Det som man inte får hjälp med i timmar någon annanstans fick jag hjälp med här. Provade flera olika varianter och hittade ett par supersköna kängor som jag kunde ha med mig direkt. Fantastiskt duktig personal. Rekommenderas varmt!
Köpte ett par skor & fick mycket bra hjälp att hitta rätt sko för mina fötter. Tack & hej
Vilka skor !!Förgängliga o det går att ta ut sulorna ifall man har egna inlägg Toppen!Personalen ?Mycket duktiga o bra!Det var ju 70 % när jag var där så 2 par skor var ju mycket billigare än 1 par till ord pris, dit går jag fler ggr !!!
Här träffar man branschkunnig och trevlig personal. Går nöjd hem med nytt på fötterna!
Comment on this business

to add Cinnamon Göteborg - Drottninggatan 30 map to your website;