facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cinnamon Stockholm - Långholmsgatan 30

Cinnamon Stockholm - Långholmsgatan 30

About

I vår butik vid Hornstull hittar du Cinnamons hela sko och väsksortiment. Välkommen till skobutiken med riktigt bra service!
För öppethållande under helgdagar mm se fliken konceptbutiker Stockholm på www.cinnamonskor.se.

Story

Välkommen till den mysiga skobutiken i Gamla Stan!

Address: Långholmsgatan 30, 11733 Södermalm, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-559 115 02
City: Södermalm
Zip Code: 11733


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00

Reviews
Hur lätt som helst att bara gå förbi. Men gör inte det, trots oansenlig skyltning och inte alltför många stolar på uteplatsen så är det värt ett besök. Café som har eget nybakat och måltids smörgåsar och middagar. Priserna är på normal nivå, inte dyrt eller billigt. Allt som serveras är gott, särskilt den tonfisk smörgåsen som jag tog. I själv lokalen, som har några bord, blir det snabbt bekvämt och en härlig stämning infinner sig snabbt här. Ingen Swish betalning här inte, tyvärr. Nu är man bekväm med Swish, men det kommer enligt personalen.
Ett familjefik lite avsides. Prisvärt och alltid gott. Vi åker dit från Vasastan. Favorit.
Trist ställe , dåliga mackor
Gott! i lugnt områdeMat: 4/5
Har nu läst recensioner både på fb och här, och undrar om man bytt ägare, eller bara helt tappat kärleken för det man gör? Min man brukar gå och handla frukost när jag är ledig, vi är nyinflyttade och första gången kom han hem med en ostfralla utan smör, en riktigt fattig skiva ost, och en halv mjuk tomatmåne. En annan gång med en "köttbullemacka" som är det fattigaste jag har vart med om. Enda som vart ok båda gångerna är att brödet är färskt. Jag är själv konditior/bagare kallskänka, och tycker det är så otroligt tråkigt när kärleken försvinner.
Dov/bristande belysning, bitvis otrevligt bemötande från personalen men bäst bröd i området. Vill ni undvika snorkiga kommentarer och nedsättande attityd, sitt inte kvar utan ta med brödet hem.
Härlig stämning och underbar service och god mat. Ett perfekt ställe att sätta sig och ta en minut för sig själv eller bara sitta och umgås över en kaffe med vännerna
God fika men inte jättetrivsam miljö. Skulle gärna sitta utanför när det är varmt ute.
Tråkigaste bullarna jag någonsin smakat och bränt kaffe
Mysigt kvarters cafe me dvra frukost. Helt.ok lunch.
Comment on this business

to add Cinnamon Stockholm - Långholmsgatan 30 map to your website;