facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K

"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Väsbyvägen 1 , Ekerö 178 35, AB, SE
Phone: +46 8 560 300 96
City: Ekerö
Zip Code: 178 35



related searches: circle k canada, circle k logo, circle k menu, circle k app, circle k hours, circle k statoil, circle k macs, circle k club
Similar places near
OKQ8 Ekerö - Din lokala bensinstation OKQ8 Ekerö - Din lokala bensinstation 1 km Bra att man kan tvätta bilen dygnet runt.
Reviews
Har bytt öppettiderna för paketupphämtning och vägrar lämna ut paket 30 min efter trots tom butik och två personer på plats. Nu får man för övrigt jobba på ön om man ska hämta paket här, öppet 10-18. Bra servicekännsla. Hoppas jag kan dra mitt strå till stacken genom att aldrig tanka eller tvätta bilen hos er igen.
Bra ställe, tankar ofta där, och köper en fika.
Sambon kom hem med lösgodis. Visste direkt att hon köpt på Cirkle K på Ekerö. Dom byter aldrig ut godiset. Allt är för gammalt. Mjuka nappar är stenhårda etc. Ingen som bryr sig om kvaliteten i den affären tyvärr.
Att gå in på macken för att betala bensinen bara för att upptäcka att kortet inte funkar samtidigt som telefonen är trasig och då få sitta i solen med en kaffe tills det ordnat upp sig en timme senare är service!
Det finns en stor varning här för deras biltvätt. Jag tvättade här tidigare då jag hade kort för förmånsbilen på Circle K. Bilen blev aldrig ren efter tvätt. Efter att kollegor påpekat så kollade jag lacken på bilen och lacken var riktigt repig. Nu en ny bil, tvättar på annat ställe, inte en tillstymmelse till repor. Personalen är ung men riktigt trevlig. Stora fördelen är att de har öppet till 00.00 vilket jag inte vet att något annat ställe har på Ekerö.
Det fanns det vi behövde till bilen, och vad mer skulle man kunna begära. Det är inte alla mackar som har biltillbehör.
Fin liten butik, effektiv biltvätt men borde öppna lite tidigare och produkterna är lite dyra. Nice little store, effective carwash but should open earlier and the products are a little bit overpriced.
Personalen var grymt hjälpsamma när Postnord hade felsorterat ett paket som skickades dit istället för till mitt ombud i Järfälla. Fantastiskt trevlig personal att ha att göra med
Precis som Statoil var innan namnbytet. Bra när man behöver drivmedel och annat som säljs där. Trevlig personal
Herr turban stod och höll på med mobilen istället för att ta emot kunder/öppna dörren/kvällsluckan
Comment on this business

to add Circle K map to your website;