facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Spekeröd

"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Stora Höga motet, 444 60 Stenungsund
Phone: +46303777296
City: Stenungsund
Zip Code: 444 60


Similar places near
Preem Preem 4 km Lömsk björn. På denna station finns det lömska gardister låga räcken av grova rör. De...
Circle K Sverige Circle K Sverige 5 km Stor ramp med många pumpar med allt som finns på en vanlig cirkel K.
Shell Sverige Shell Sverige 5 km Personalen är så god man känner sig välkommen varje gång stort tack till personalen...
Välkommen in Välkommen in 5 km Välkommen in för att unna dig något gott, fylla på med energi och koppla av en stund....
Shell/7-Eleven Stenungsund NY Shell/7-Eleven Stenungsund NY 5 km förra veckan var jag på shell och jag var imponerad av servicen och städningen på toa...
Bilia Bilia 6 km Perfekt service!
OKQ8 OKQ8 6 km Hyrde släp från kl 8.00 men när man kom dit så var det inte öppet.
Stenungsunds Sjömack Stenungsunds Sjömack 7 km Stenungsunds Sjömack ligger på en ponton i norra hamnen Vi säljer kvalitetsdrivmedel...
Reviews
Trots att det står att det är öppet så är butiken stängd. Ingen personal på plats.
Så otrevlig personal har stått framför dörren 5m knackade å ringde på ringklockan utan att hon tittar eller bryr sig tills en annan svensk kund var här då hon öppnade dörren direkt så dåligt gjort av henne, hon är så Rasist..
Herregud vilka duktiga tjejer. Kön hela vägen till väggen, fullt med folk och ändå höll dom humöret uppe och gav utomordentligt service. Supertrevliga!
Helt ok mack med mycket trevlig personal
Menar man allvar med satsningen på mat? Korvarna ligger på rad, sönderbrända, skrynkliga och helt oaptitliga. Jag kan inte tänka mig att någon bakom disken skulle vilja äta en sådan förkolnad ursäkt till mat. Så varför skulle kunden? Jag väljer en kycklingburrito, men får reda på att man inte har några bönor. ...och att man ändå inte serverar den maten på kvällen. Nähäpp. Klockan är inte ens 22, men jag skall tydligen inte äta så dags. Bara att rulla vidare. Vilken löjlig station.
Dålig personal. Brukar inte ge reviews men denna gång blev jag så förbannad.
Bra utbud och service. Bra att de har öppet dygnetrunt. Finns tvätt, luft, vatten mm
Det finns bara manuell biltvätt.
Vad kan man säga, en genomsnittlig mack som säljer bensin, kaffe, korv och spolarvätska. Man blir inte besviken om, men ingen blir lycklig av att gå dit heller.
Som alla andra circel k stationerna, ligger väldigt bra bevid e6an, nära både Burger king och Subway. Ibland kan det vara väldigt mycket bilar och folk.
Comment on this business

to add Circle K Spekeröd map to your website;