facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Sverige

Circle K Sverige
"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Galgen, 56392 Gränna
Phone: +4639041220
City: Gränna
Zip Code: 56392



related searches: circle k hyrbil, circle k statoil, dunkin donuts circle k, circle k bali, circle k facebook, circle k stockholm, circle k mastercard, circle k öppettider
Similar places near
Preem Preem 7 km De har två espressomaskiner som påstås servera Espresso House-kaffe. Men undvik att k...
Reviews
Skitigt, inga soptunnor var tömda. Personalen försvann en lång tid så det var kö i hela butiken. Kostar 10kr att gå på toaletten. Endast 2 vaskar. Pizzan var helt ok
10 kr för toalett. Lite halv dyrt även om man får 5 kr tillbaka om man köper något. Pizza Hut pizzorna tar en evighet att få . Vi var två par och beställde 4 totalt, tog en evighet mellan dem. Men de var helt ok att äta.
10 kr/pers för toalettbesök trots att man precis köpt bensin för 800 kr. Personalen skäller högljutt på sina mindre erfarna kollegor mitt ibland kunderna.
Riktigt usel kvalitet. Där alla kaffebröd finns bor flugor, toaletten kostar 10kr per person och var smutsig, sittplatserna var ej rena och borden var inte avtorkade och toaletterna hade inte papper. Rekommenderar inte!
10 kr för att komma innanför spärrarna till toaletterna. Står en bra stund utanför skötrummet som lyser rött. Står på en skylt att personal ska tillfrågas för att få gå in där, men de menar på att det är inte låst utan är nog upptaget av en annan gäst. Visar sig sedan att det var låst av personalen, så där kunde jag ju stått hela dagen. Lång väntan på mat. Dålig service av personal. Rekommenderar ej!
Tog betalt för att använda toaletten, som inte ens var särskilt ren. Löjligt system med 5 kr rabattkupong i butik för den som betalt dyrt för toa. Det minsta en kan få efter att ha tankat och köpt glass är väl ett gratis toa-besök. Snålt!
Jag kunde inte få upp tanklocket på min bil. Fick hjälp av en snäll kille som hette Pontus, tror jag. Han kunde bara ha sagt att det inte ingick i hans arbete men med mycket tålamod och engagemang löste vi det. Stort tack
Det kostar 10kr/person att gå på toaletten. Fy bubblan! Vi brukade alltid tanka och köpa polkagrisar här men nu bojkottar vi denna mack. Personalen ville heller inte hjälpa med att fylla på vattenflaska. Endast varmt vatten på betaltoan. Fick köpa flaskvatten till hunden. Otrevlig personal
Har du gott om tid tänk 30 min för att få en pizza, så ska du stanna här. Fullständigt kaos på beställningarna, dom missar vad som beställts och det tar oerhört lång tid att få maten. Man tänker ”ett snabbt stopp”. Icke!
Som betalande kund måste man väl få utnyttja toaletten kostnadsfritt. Nej 10 kronor, kommer aldrig stanna här igen oavsett hur rent och fräscht det än är.
Comment on this business

to add Circle K Sverige map to your website;