facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Sverige

Circle K Sverige
"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Leksandsvägen, 79331 Leksands-Noret, Dalarnas Län, Sweden
Phone: +4624710220
City: Leksands-Noret
Zip Code: 79331


Reviews
En liten trevlig Cirkel K mack efter Riksväg 70 avfart Leksandsvägen, har det som kan behövas till alla trafikanter, biltvätt, gasol, livsmedel, diesel, o bensin såklart. Minus för det slappa och stumma bemötandet av dåvarande expedit, va mer intresserad av att språka med polarn som va på besök än besvara mina frågor om diverse ting, hade mer ärende där men åkte vidare och fixa det i Borlänge hos en annan mack med samma namn.
Tänker ALDRIG i mitt liv sätta min fot på denna station igen om Fredrik jobbar,efter att blivit kallad för nekrofil 2ggr,varav sista gången med andra kunder i butiken. Och bli felaktigt stämplad som detta i ett litet samhälle som leksand kan ge stora konsekvenser.
En fantastisk serviceperson i kassan. En kille som lyfter dagen för varje kund.
Tack till Maria och Erol på Circle K i Leksand! Dom var jätteproffsiga och hjälpte oss med hyran av ett släp i lördags den 8 mars! Den personalen ska Circle K vara rädda om! Tack än en gång från Marianne och Lisbeth!
Automatisk biltvätt. Kaffe eller möjlighet att köpa macka eller korv. Lite trångt och gammal inredning men ändå mysigt. Tillgång till WC.
Jag planerar en resa i sommar med min bil från Sjöbo kommun i Skåne upp till min bror som ha en bra riktning.
Bensinstation med mycket ätbart men desto mindre med reservdelar.
Liten butik o lite höga priser, men tvätten höjer värdet.
En bra bensinstation med kunnig o service inriktad personal / läget vid Limsjön är värt ett besök.
Bra service och trevlig personal.. Mycket bra och hjälpsam lösa problemet.
Comment on this business

to add Circle K Sverige map to your website;