facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Sverige

Circle K Sverige
"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Riksvägen 27, 79532 Rättvik
Phone: +4624810510
City: Rättvik
Zip Code: 79532


Similar places near
OKQ8 OKQ8 80 meter Alltid lika roligt att besöka macken. Personalen är så trevliga och glada.
OKQ8 OKQ8 3 km En jättebra service o underbar personal som verkligen bryr sig!! Stort tack till dem
OKQ8 OKQ8 3 km En jättebra service o underbar personal som verkligen bryr sig!! Stort tack till dem
OKQ8 OKQ8 3 km En jättebra service o underbar personal som verkligen bryr sig!! Stort tack till dem
Reviews
Bästa macken! Så trevlig och kunnig personal.
Jag brukar ofta tanka här i Rättvik och macken har varit bra. Tyvärr så kom jag förbi en dag och hade fel på cykelsadeln och behövde en skiftnyckel och till min förvåning lyckades dom inte plocka fram en sådan. Jag fick åka till Q8 som kunde hjälpa till med en sådan. Jag är besviken har haft Cirkel k i många år tycker dom borde ha lite verktyg.
Gott kaffe & extra stort pluss till en i personalen: Personligt och väldigt trevligt bemötande till samtliga kunder, allt ifrån förslag till att blanda den inköpta saftflaskan med lite bubbelvatten istället för något annat.. , till att fråga: jaha, vad är du ute på för resa då? Det lilla extra för kunden!
Mycket folk i butiken under CCW. Trots det kändes det inte att personalen var stressade, utan dom gav sig tid till varje kund. Hann till och med med att småprata med varje kund. Lite stökigt utanför macken, men det får man ta en sån här vecka. Inget är som vanligt under Classic Car Week, så toleransen får höjas lite. Utbudet på macken är något mindre än vanligt, men saknar du något här, då finns det andra butiker att besöka i Rättvik.
Kom dit mitt i natten hungrig som en varg. Trevlig personal och lokalbor i butiken. Förklarade att jag var döende av hunger och en lokalbo rekommenderade det största dom hade på menyn. Dock ville inte tjejen i kassan helst inte starta upp stekbordet igen som precis gjorts iordning. Så jag beställde något jag garanterat skulle bli mätt på så fick hon bestämma vad. Några minuter senare fick jag den största tunnbrödsrulle jag någonsin sett. Den var god och jag blev sjukt mätt! Kaffet efter var också gott. Kommer absolut svänga in igen när jag är i krokarna!
Trevlig personal och bra utbud
Nu har vi av smakat hamurgare flera gånger, kan bara säga det är ibland dom godaste burgare vi har ätit..tunbrödsrullen var också grym..rekomenderas verkligen!!
Bra station. Stor spelavdelning. Lite lång tids väntan då kund innan skulle ha massa matmenyer.
Massor av härliga korvar, fika, dryck & godis. Det fanns även lite olja, spolarvätska och bensin till bilen på denna "bensinstation". Trevlig och servicemedveten personal.
Åt en toppen lunch med pitabröd
Comment on this business

to add Circle K Sverige map to your website;