facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Sverige

Circle K Sverige
"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Västanfors, 73730 Fagersta
Phone: +4622310303
City: Fagersta
Zip Code: 73730


Similar places near
OKQ8 OKQ8 153 meter Har inte varit där!
Butik Alkass Butik Alkass 223 meter Behövs bil för pakethämtning om man inte bor i södra delen av Fagersta
Preem Preem 1 km En pump ur funktion då. Rätt skräpigt. Verkar blivit nåt slags tillhåll för EPA-bilar...
OKQ8 Fagersta OKQ8 Fagersta 3 km Trevlig personal, bra gör det själv hall.
OKQ8 OKQ8 3 km OKQ8
Reviews
Otroligt sur gubbe i kassan! Riktigt tråkigt bemötande, va på toa och tänkte handla men åker till annat ställe och handlar istället. Social kompetens nolla på honom i kassan. Kommer aldrig mer besöka denna mack.
Trevlig personal, tack Henrik och Amanda!
Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Jag har matallergier och det brukar inte alltid vara lätt att få rätt information om menyernas innehåll på diverse stationer... Här fanns inga problem, inte mindre än 3 personer hjälpte mig att få rätt information om innehåll i deras korvar! Väldigt måna om sina kunder och inget var besvärligt utan de vill verkligen hjälpa till Tack!
En favoritmack! Alltid trevlig personal när man kommer hit. Plus till killen som gav bort korven som blev fel istället för att bara kasta den. Hyfsat kaffe, men varierar från gång till gång. Hade drivmedelspriserna varit bättre så hade betyget blivit högre.
Väldigt trevlig och kunnig personal. Jag har alltid blivit trevligt bemött och fått väldigt bra hjälp. Det är en trevlig och fin bensinstation och något som jag tycker är bra är att toaletten alltid är ren och fräsch jag rekommenderar verkligen Cirkel K
stannar här varje gång man åker till västerås eller stockholm, personalen är lite hit eller miss lika många trevliga som mindre trevliga. macken är lite liten men det man behöver finns där. en nackdel kan vara att det ibland är lite trångt
Jag kör på Etanol så har man det här och fin fika hörnet med mycket urval av korv och hamburgare såsom fikabröd. Sittplatser och toalet finns. Trevlig personal!:bra bemötande!
De håller en bra prisbild och man får definitivt mer än vad man betalar för var lite noggrann med att kolla upp innan köp så du får med deras gofika Kaffet är ljuvligt .
Bensin, olja, kaffe, godis, korv, mjölk osv osv något dyrare än på ICA eller Coop, men tillgängligt tidigare och senare på dagen!
Comment on this business

to add Circle K Sverige map to your website;