facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Sverige

Circle K Sverige
"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Göteborgsvägen 92, 44633 Älvängen
Phone: +46303746061
City: Älvängen
Zip Code: 44633


Reviews
Trevlig personal, bra service..
Trevlig personal och god service med ett leende. Har vad som väntas av en bensinstation, blandade förbrukningsartiklar för diverse fordon, olika typer av drivmedel. Är dock oftast den dyraste tappen inom 4+ mil på drivmedel och tankar själv enbart här om jag inte kan ta mig till någon annan station innan jag måste tanka nästa gång. har även paketutlämning som brukar gå snabbt och utan krångel. ett bra val för snabba stopp om 10-20 öre litern inte spelar så stor roll för dig vid tankning, och viss del kan du spara in genom att ha ett kort anslutet till dem.
Bra personal och trevligt ställe att umgås på.
Mycket bra mack. Stort utbud.bra biltvätt.trevlug personal
Ligger bra och centralt att finns å hoppas den få va kvar kan köpa typ tendstift dylikt små saker till bilar å motorer som de behövs. Detta är ju bra ställe en mötes plats för samhället dess snabb fika med till.
Cirkel K i Älvängen är en bra bensinmack. Man kan fika eller ta en dricka på Cirkel K. Deras personal är också trevlig.
Korvköpare parkerat vid bensinpump. Får vänta 20min för kunna tanka Nu ännu värre. Endast en pump i funktion. Blir ok/q8 istället.
Allehanda drivmedel och ett bra sortiment som täcker akuta dusch-, mat- och dass-krisen till midnatt. En korv med bröd, men inte elladdning eller naturgas för bilen.
Underbar ställe. Alltid med ett leende, bra kaffe, trevlig man och jättesnygga de två kvinnor som jobbar där. I love them!
Stammisstället när jag passerar på kvällen för att tanka bilen och kroppen. Mackägaren har hittat ett guldkorn i personalen. Trevliga och glada.
Comment on this business

to add Circle K Sverige map to your website;