facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Sverige

Circle K Sverige
"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Björkbacksvägen 12, 13540 Tyresö
Phone: +4687129997
City: Tyresö
Zip Code: 13540



related searches: Circle K priser, Circle K spel, Circle K linköping, Circle K LUND, Circle K hyra bil, Circle K kundtjänst, Circle K umeå, Circle K EXTRA
Similar places near
Bilia Bilia 215 meter Hjälpte mig ett problem på stående fot direkt.
OKQ8 OKQ8 982 meter GDS hallen lite mörk och sliten. Har aldrig gillat modellen med taxa som tickar medan...
OKQ8 Automat OKQ8 Automat 3 km Riktigt ledsen bensinstation med självservice. Det har varit försäljning men stängt s...
Reviews
En bensinstation som säljer bensin och diesel samt lite grejer som bilen behöver och dessutom säljer mat och serverar kaffe och bullar det låter verkligen som en trist stereotyp men så är det även på den här macken. Tvättomat finns också det får jag naturligtvis inte glömma samt en mycket strategisk placering. Detta är en bensinstation som ger dig exakt det du förväntar dig inte mer och inte mindre. Butiken är verkligen ren och fräsch och utbudet av varor helt okey. Du glömmer väl inte bort att tanka hos din lokala bensin leverantör? Det är många som har det jobbigt i sociala distanseringstider så TANKA LOKALT PÅ Circle k Tyresö. Återbesök strax före jul 2020 med frugan vi hyrde bil och det var väldigt smidigt och enkelt inga problem alls. Information om Covid 19 kunde vara större och tydligare men det tycker oftast.
Trevlig och hjälpsam personal. Fick hjälp på telefon att boka hyrbil. Den här stationen har det mesta man behöver förutom drivmedel. Här kan man få en kaffe med bröd därtill, tillbehör av olika slag, godis och energiprodukter, drycker av varierande slag. Så här års kan man även köpa ved i säck, vilket är bra.
Har aldrig vart där men jag älskar Zurkel key.
En service inrättning som håller God kvalitét och bra öppettider. Personalen är hjälpsam och utbudet är efter förväntan. Hade stationen haft dygnet runt service hade jag gett dem 5 stjärnor.
en mack som andra mackar, oftast sena stängningstider, tur att dom finns, små microvaruhus, å så har dom soppa åxå ;
Allt bra , Trevlig personal
Se äldre recension nedan, man har verkligen ryckt upp både personal och kvalité , trevligare personal får man leta efter kan inte svara på om personerna från tidigare recensionen jobbar kvar men troligen inte. Fyra av fem.. för fem ska det vara jäkligt bra för att vara en bensinmack!! ; Viss personal är mycket omtänksam och snäll, ägare och div annan personal kan rent utsagt vara otrevliga.. Står och pratar med kompisar och undviker att serva kunder, detta gäller framförallt helg nätter, annars en helt vanlig mack.
Bättre service får man leta efter! Rebecca, personer med servicemind som hon är svårt att hitta idag! Keep up the good work
Tillgängligheten är utomordentligt bra! Alltid trevlig personal som bemöter en med ett leende på läpparna oavsett vilken tid på dygnet man dyker upp. Att alltid känna sig välkommen gör att jag hellre tankar och handlar här när i jag är i Tyresö även om det kostar lite mer än andra mackar i orten.
Standard mack men det finns en hel del yngre trött och otrevlig personal. Handlat lunch där ofta men blir nästan alltid behandlad som om man stör. Fått varor söndertryckta i för liten påse osv. Hoppas på ändring.
Comment on this business

Directions to Circle K Sverige with public transportation


Bergfoten 80 meters
803
816
819
821
823
840
873
875
890
Bergfoten 140 meters
Töresjövägen 160 meters
491
802
803
812C
873
875
Granitvägen 190 meters
491
802
812C
Bergfoten 190 meters
816
819
821
823
840
890

to add Circle K Sverige map to your website;