facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Sverige

Circle K Sverige
"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Lövstavägen 50, 16570 Hässelby, Stockholms Län, Sweden
Phone: +468381227
City: Hässelby
Zip Code: 16570



related searches: Circle K EXTRA, Statoil Circle K, Circle K login, extra.circle k europe, Circle K Mastercard, Circle K wiki, Circle K bonus, Circle K europe Okta
Reviews
Under längre tid >1 år har många bränsleautomater haft "skrivarfel". De är alltid felanmälda enligt personalen. Överlag dålig servicevilja hos personalen, med något undantag. Just nu bygger de om, men betyget är inte relaterat till det. De har varit kassa över lång tid, helt enkelt.
Brukar vara bra service. Tankar inte bilen här, eftersom på andra stationer priserna är bättre. Däremot så hyrde jag bil här några gånger vilket fungerade hyfsat bra. Samt så använder jag deras biltvätt också. Här finns drive in biltvätt och även handtvätt där man kan tvätta själv. Srandard biltvätt är okey men inte top bra. Måste torka min bil själv efteråt så att smuts inte fastnar på fukten. Efter senaste tvätten var bilen fortfarande smutsig här och där. Produkter som t.ex. bröd är dyrare här samt inte färskaste heller.
Mycket fin service och kundbemötande, speciellt av de två mörkhåriga bröderna som jobbar under helger!
En Ck mack, lite tråkigare lokaler. Personalen har varit från fantastisk till urusel. Stora problemet är deras kaffemaskiner, brukar stanna här på väg till jobbet, men deras kaffe är uruselt.
Natt luckan dom har öppet är en stor hjälp när allt annat är stängt
Circle K har det mesta man kan behöva, dock till ett litet dyrare pris än vanligt. Personalen är alltid trevliga och butiken är välskött och rent. Önskar bara att de inte hade nattlucka så tidigt, vilket är vanligtvis från 22:00 till 07:00.
Biltvätten alltid lika dålig, man ska vara glad om det kommer något rengöringsmedel, är det medvetet eller ? Stationen i Veddesta är ett guldkorn! Sista gången jag åker hit i alla fall!
Bra kundbemötande. Sortimentet är limiterat dock och slut på produkter ofta drar ner betyget. Utöka färdigmatssortiment. potatismoset är även väldigt tjockt ibland. Nästan som klister.
Tack till all personal för att ni är så trevliga och hjälpsamma! Har hyrt bil här och det har alltid funkat så bra.
Väldigt trevligt personal som jag fick låna ett verktyg av som jag glömde att ta med, och det var ett fint resultat av biltvätten med! Tackar!
Comment on this business

Directions to Circle K Sverige with public transportation


Rödklövervägen 40 meters
119
Rädisvägen 50 meters
119
518
541
543
Toppklockegränd 240 meters
518
541
543
Daltorpsvägen 280 meters
119
Stallpojksbacken 300 meters

to add Circle K Sverige map to your website;